Σεντ Ετιέν-Μονακό 1-4: Πέρασμα Champions League σε επεισοδιακό ματς (hls)

Σε αναμέτρηση η οποία σημαδεύτηκε από ημίωρη διακοπή, οι Μονεγάσκοι πέτυχαν την 6η διαδοχική νίκη τους, βυθίζοντας ακόμη περισσότερο τους "Στεφανουά".

Η Μονακό μπήκε στο “Ζοφρουά Γκισάρ” με τον αέρα της πιο φορμαρισμένης ομάδας στη Ligue 1 με 5 διαδοχικές νίκες και δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στη γεμάτη…τρύπες άμυνα της Σεντ Ετιέν για να βρει δύο γκολ στο 23′ με τον Μπεν Γεντέρ (20ο στο πρωτάθλημα) και στο 26 με τον Φόλαντ (έφτασε τα 8 ο Γερμανός).

Στο 32′ ο Μπεν Γεντέρ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-3, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο 42′ με το πέναλτι του Καζρί (10 γκολ στη Ligue 1 για τον Τυνήσιο) πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με την ελπίδα της επιστροφής στο παιχνίδι.

Κάτι που δεν συνέβη, με τον Κολοτζέσακ στο 61′ να πετυχαίνει αυτογκόλ (όπως και στον αγώνα με τη Μαρσέιγ στις 3 Απριλίου) και να σημειώνει άθελά του το 1-3. 

Στο 67′ ο διαιτητής διέκοψε την αναμέτρηση για χρήση φωτοβολίδων απο μερίδα οπαδών των γηπεδούχων, κάτι που είχε κάνει προς το τέλος και του πρώτου ημιχρόνου για λίγα λεπτά.

Η αναμέτρηση επανεκκίνησε ύστερα από 30 λεπτά, με τους Μονεγάσκους να σφραγίζουν το άνετο πέρασμά τους με ένα γκολ, στο 77′ από τον Μποαντού.

Το σύνολο του Κλεμόν είναι προσωρινά τρίτο με 59 βαθμούς, ενώ η Σεντ Ετιέν παρέμεινε στην 18η θέση στο +4 από την προτελευταία Μπορντό.

Σεντ Ετιέν: Μπερναρντονί, Μασόν(67′ Αουσίς) , Ναντέ, Μανγκαλά, Κολοτζέσακ (66′ Τράουκο), Σίλβα (43′ Νορντέν), Καμαρά, Γκούρνα-Ντουάτ (66′ Γιουσούφ), Μπουντεμπούζ, Μπουανγκά, Καζρί (αρχ.) (66′ Χαμουμά)

Προπονητής: Πασκάλ Ντουπράζ

Μονακό: Νούμπελ, Βάντερσον, Ντισασί (86′ Mαριπάν), Μπαντιασίλ, Ενρίκε, Τσουαμενί (86′ Ματαζό), Φοφανά, Μαρτίνς(46′ Σιντιμπέ) , Φόλαντ, Γκολοβίν (59′ Γιάκομπς), Μπεν Γεντέρ (59′ Μποαντού)

Προπονητής: Φιλίπ Κλεμόν

Δείτε εδώ τα καλύτερα στιγμιοτύπα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.