Μετς – Μονακό 1-2: Κρατάει μόνο τους τρεις βαθμούς (hls)

Η ομάδα του Φιλίπ Κλεμάν δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά τελικά κατάφερε να πάρει την νίκη με τα δυο τέρματα που βρήκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Μετς υποδέχτηκε την Μονακό στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Ligue 1 με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 2-1.

Το ματς στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε ρυθμό με τις δυο ομάδες να μην έχουν ιδιαίτερες εμπνεύσεις με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν και κάποιες αξιοσημείωτες φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε, η Μονακό μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε γρήγορα να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, η ομάδα του Αντονετί προσπάθησε να αντιδράσει δημιούργησε κάποιες προϋποθέσεις, σκόραρε αλλά ο αντίπαλος του τελικά ήταν αυτός που κατάφερε να φτάσει στην νίκη.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Μπεν Γιεντέρ στο 46ο λεπτό του αγώνα για να απαντήσει η Μετς στο 62 με εξαιρετικό τέρμα του Αμαντού, το τέρμα της νίκης σημείωσε για τους φιλοξενούμενους ο Μποαντού στο 72ο λεπτό.

Οι Μονεγάσκοι πλέον “έπιασαν” στην έκτη θέση με 47 βαθμούς την Λιλ με την Μετς να μένει στους 23 και την προτελευταία θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.