Ασταμάτητη η Μαρσέιγ!

Οι Μασσαλοί πέρασαν κι από την έδρα της Καέν, επικρατώντας με 2-0 στη Νορμανδία, ευρισκόμενοι πλέον στη δεύτερη θέση της Ligue 1

Δίχως να εντυπωσιάσει αλλά έχοντας την ουσία στο παιχνίδι της, το σύνολο του Ρούντι Γκαρσία, απέφυγε την “παγίδα” των Νορμανδών πετυχαίνοντας την τέταρτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ανούσιο κι από τις δύο ομάδες, οι καλές στιγμές ήταν ελάχιστες, με τους Φωκαείς να έχουν την κατοχή, ωστόσο οι Καενέ είχαν κλείσει τις πτέρυγες, Τοβέν και Παγέ δεν έβρισκαν διαδρόμους και κάπως έτσι ο Ενζί ήταν απομονωμένος στην επιθετική γραμμή.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο στο 54′ έγινε η φάση που άλλαξε τα δεδομένα: ο Σαρ με την ταχύτητά του αντέδρασε πολύ γρήγορα σε μια διεκδίκηση της μπάλας στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, πρόλαβε τον Μπεσάτ, ο οποίος τον ανέτρεψε με τον διαιτητή Λετεξιέ σωστά να καταλογίζει το πέναλτι, με τον Παγέ να νικάει τον Βερκούτρ.

Από εκεί και πέρα, η Μαρσέιγ έχοντας αυτοπεποίθηση, βρήκε διαδρόμους, είχε ευκαιρίες με τον Σαρ και τον Ενζί, και πέτυχε το δεύτερο γκολ με τον συνήθη ύποπτο Φλορόν Τοβέν στο 74′. Ο Κώστας Μήτρογλου και πάλι έμεινε στον πάγκο, δίχως να χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή του, που έκανε τις δύο από τις τρεις αλλαγές του.

Οι Μασσαλοί ελπίζουν την Κυριακή στον αγώνα της Λιόν με την Παρί, οι πρωτοπόροι Παριζιάνοι να μην ηττηθούν, ούτως ώστε να μείνουν μόνοι δεύτεροι στη βαθμολογία, καθώς αυτή τη στιγμή η Μαρσέιγ έχει 47 βαθμούς κι οι Λιονέ 45. 

Καέν (4-3-3): Βερκούτρ –  Γκιλμπέρ, Ντα Σιλβά, Τζικού, Μπεσάτ –  Ντε Λαπλάς (69′ Ντιομαντέ), Φερέ (αρχ.) (84′ Ρέπας), Σανκό – Ροντλέν, Σταβίτσκι (61′ Μπαζίλ), Σαντίνι

Μαρσέιγ (4-2-3-1): Μανταντά –  Σαρ, Ρολάντο, Ραμί, Σάκαι –  Λουίζ Γκουστάβο, Ζαμπό Ανγκισά –  Τοβέν (78′ Ζερμέν), Λοπέζ, Παγέ (αρχ.) (72′ Οκάμπος) –  Ενζί

STAT ATTACK

Ο Τοβέν έχει πετύχει 10 γκολ κι έχει μοιράσει 9 τελικές πάσες στο τρέχον πρωτάθλημα.

Η Καέν έχει να νικήσει εντός έδρας τη Μαρσέιγ από Μάρτιο του 1997, έκτοτε έχει γνωρίσει 8 ήττες κι έχει αποσπάσει μία ισοπαλία. 

Οι Μασσαλοί έχουν μόλις μία ήττα στα 17 τελευταία ματς πρωταθλήματος.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.