Λιόν – Λιλ 0-1: Θυμήθηκε ότι είναι πρωταθλήτρια (vid)

Η Λιλ πέρασε νικηφόρα από το Groupama Stadium της Λιόν, έμεινε για ενδέκατο διαδοχικό ματς αήττητη κόντρα στη συγκεκριμένη αντίπαλη, την οποία μάλιστα προσπέρασε και στη βαθμολογία του Σαμπιονά με την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής

Η Λιόν είχε την κατοχή της μπάλας από την αρχή του ματς κόντρα στη Λιλ, αλλά αποδείχθηκε εξαιρετικά δύσκολο για την ομάδα του Πέτερ Μπος να τη μετατρέψει σε καταστάσεις επικίνδυνες για τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Στις δύο περιπτώσεις μάλιστα που αυτό που συνέβη ο Λέο Ζαρντίμ αντέδρασε καλά και οι “λιονέ” έμειναν χωρίς γκολ. Όχι όμως και οι “λιλουά”, καθώς στο 35ο λεπτό ο Γκάμπριελ Γκούντμουντσον επωφελήθηκε από άσχημη απομάκρυνση στο δεύτερο δοκάρι για να πετύχει το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα της Λιλ και να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λιλ υπενθύμισε ότι δεν είναι ομάδα κόντρα στην οποία μπορείς να σκοράρεις εύκολα. Οι ποδοσφαιριστές του Ζοσλέν Γκουρβενέκ έμειναν χαμηλά στο γήπεδο κλείνοντας τους χώρους για την ανάπτυξη των γηπεδούχων, οι οποίοι στις σημαντικότερη ευκαιρία τους με τον καλύτερο τους ποδοσφαιριστή στο ματς, το Λούκας Πακετά, είδαν το Ζαρντίμ να πραγματοποιεί ακόμη μία σπουδαία επέμβαση.

Η Λιλ πήρε τους τρεις βαθμούς με το σφύριγμα της λήξης, έμεινε αήττητη κόντρα στη Λιόν στα Σαμπιονά για ενδέκατο διαδοχικό ματς κα την προσπέρασε στη βαθμολογία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.