Ligue-1: «Χ»αμένη η Μονακό, «διπλό» από Στρασμπούρ και Σεντ Ετιέν (hls)

Στο Μοντέ Κάρλο η Μονακό έχασε την ευκαιρία να φτάσει στην 4η θέση στην οποία βρίσκεται η Στρασμπούρ.

Η Λοριάν άντεξε στο Μόντε Κάρλο και απέσπασε ισοπαλία 0-0 από τη Μονακό, η οποία απέτυχε να μπει για πρώτη φορά φέτος στην τετράδα της Ligue 1, στην 24η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος.

Οι Μονεγάσκοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως το μεγάλο πρόβλημά τους ήταν ότι δεν ήταν εύστοχοι. Μόλις τέσσερις από τις 15 τελικές τους είχαν προορισμό προς την αντίπαλη εστία και ο Ματιέ Ντεγέ κατάφερε να αποσοβήσει όλους τους κινδύνους. Το δίδυμο των Γουισάμ Μπεν Γεντέρ και Κέβιν Φόλαντ δεν έφερε αποτέλεσμα, η είσοδος των Αντρέι Γκολόβιν και Ελιότ Ματαζό το ίδιο, με συνέπεια το μηδέν να παραμείνει στο Μόντε Κάρλο.

Η Στρασμπούρ πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ανζέ με 0-1. Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Κέβιν Γκαμεϊρό στο 11ο λεπτό.

Σαρωτική ήταν η Μπρέστ στον αγώνα με την Τρουά, την οποία συνέτριψε με 5-1. Ο Χορονάτ (49’ και 67’) και ο Σατριάνο (7’ και 27’) πέτυχαν από δυο γκολ, ενώ σκόρερ χρίσθηκε και ο Μουνιέ (82’), διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα. Το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους από τον Ραμί (45’+2’).

«Διπλό» για την Σεν Ετιέν στην έδρα της Κλερμόν με 1-2 και ανατροπή του σκορ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Χούντοντζι στο 39’, αλλά οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν δυο γκολ σε διάστημα 11 λεπτών. Στο 71’, ο Καμαρά ισοφάρισε σε 1-1 και στο 82’, ο Κολονζιεσάκ εξασφάλισε τους 3 βαθμούς της νίκης.

Νίκη και για την Νάντ στο στάδιο «Ντε λα Μπουζουάρ», κόντρα στην Ρέμς, με το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που σημείωσε ο Σιμόν στο 17’.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.