Ligue 1 : Σοκ στη Νίκαια, «ομοβροντία» στην Ρενς!

Σπουδαία νίκη στην προσπάθεια για να αποφύγει τον υποβιβασμό έκανεη Ρεμς με σκορ 5-0 επί της ουραγού (!) Μπορντό. Η Κλερμόν σόκαρε την Νις, νικώντας με 0-1 στην Κυανή ακτή

Ρενς – Μπορντό 5-0

Η Ρενς πήρε βαθειά ανάσα, ενώ οι «Γιρονδίνοι» της Μπορντό μπήκαν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση μετά το ματς των δύο ομάδων για την 23η αγωνιστική.
Καταιγιστικοί οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Εκιτίκε στο 40ο λεπτό – μετά από εκτέλεση πέναλτι και νέο σουτ μετά την απόκρουση – και το κομβικής σημασίας γκολ του Μουνετσί στο ξεκίνημα της επανάληψης!
Ακολούθησε το 3-0 από τον Ολλανδό Ματίσουα στο 59’, το 4-0 από τον Βέλγο Φαές τρία λεπτά αργότερα κι ένα ακόμη γκολ από τον Μουνετσί στο 74ο λεπτό!

Νις – Κλερμόν 0-1

Η έκπληξη της ημέρας σημειώθηκε στην Νίκαια όπου η Κλερμόν από την αρχή του ματς μπήκε να παίξει ανταγωνιστικά και στη συνέχεια αφού άντεξε την όποια πίεση των γηπεδούχων, κατάφερε να «μουδιάσει» το γήπεδο της Κυανής Ακτής με γκολ του Κοσοβάρου Ρασανί στο 78ο λεπτό!
Η Νις έχασε μια καλή ευκαιρία να επιστρέψει μόνη στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ξεφύγουν για λίγο από την επικίνδυνη ζώνη!

Στρασμπούργκ – Ναντ 1-0

Ένα ακόμη βήμα προς το Ευρωπαϊκό «εισίτηριο» έκανε η Στρασμπούργκ νικώντας μια ομάδα που επί της ουσίας έχει τις ίδιες φιλοδοξίες.
Το πολύτιμο τέρμα πέτυχε ο Λιενάρντ στο 74ο λεπτό

Τρουά – Μετς 0-0

Στα άγχη της «επιβίωσης» παρέμειναν η Τρουά και η Μετς μετά την «λευκή» ισοπαλία στο μεταξύ τους παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι δεν έχουν εντός έδρας νίκη στα πέντε τελευταία επίσημα ματς – τέσσερα για το πρωτάθλημα κι ένα για το κύπελλο Γαλλίας – ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν αήττητοι σε τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από το γήπεδό τους!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.