Λανς – Μαρσέιγ 0-2: Ανέβηκε δεύτερη βάζοντας πίεση στη Νις (hls)

Η Μαρσέιγ πέτυχε πέμπτη διαδοχική εκτός έδρας νίκη, έσπασε το εντός έδρας αήττητο των έξι αγώνων της Λανς κι ανέβηκε στη δεύτερη θέση του Σαμπιονά.

Έχοντας από την αρχή του ματς την κατοχή της μπάλας η Μαρσέιγ επιχείρησε να κυριαρχήσει στο ματς, εκμεταλλευόμενη και την προσέγγιση της Λανς που περίμενε χαμηλά στο γήπεδο θέλοντας να βρει χώρους στην κόντρα. Ο Βαλεντίν Ρονζιέ είδε στο 29ο λεπτό την τύχη να του γυρίζει την πλάτη όταν το ωραίο σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Tα στιγμιότυπα του αγώνα

Η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι εκμεταλλεύθηκε τη γρήγορη ανάπτυξη της σε αντεπίθεση στο 32ο λεπτό για να βγάλει το Ματέο Γκεντουζί σε θέση βολής και ο Μεδίνα τον ανέτρεψε εντός περιοχής στην προσπάθεια του να τον εμποδίσει να σκοράρει. Αυτό το έκανε ο Ντμίτρι Παγέτ από τη λευκή βούλα σημειώνοντας το όγδοο τέρμα του στο φετινό Σαμπιονά.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να φτάσουν στην ισοφάριση πριν από το τέλος του ημιχρόνου όταν ο Φλοριάν Σοτοκά σε τετ α τετ δε μπόρεσε μα νικήσει τον Παού Λόπες

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μαρσέιγ δε δυσκολεύθηκε να διαχειριστεί το προβάδισμα, καθώς με άκρως αμυντικές διαθέσεις έκλεισε τους χώρους προς την περιοχή της. Η Λανς δε μπόρεσε να δημιουργήσει προϋποθέσεις και ο Σεντρίκ Μπακαμπού που έκανε ντεμπούτο για τους “Φωκαείς” δύο λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς σφράγισε τη νίκη για τους φιλοξενούμενους.

Η Μαρσέιγ διατήρησε για πέμπτο διαδοχικό εκτός έδρας ματς ανέπαφη την εστία της κι ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση της ιστορίας της στο Σαμπιονά που κρατά από το 1987. Παράλληλα ανέβηκε στη δεύτερη θέση προσπερνώντας με παιχνίδι παραπάνω της Νις


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.