Ρεν – Μπορντό 6-0: Το τέλειο ματς για τη Ρεν (hls)

Η Ρεν πέτυχε την πρώτη νίκη της από την αρχή του 2022, επικρατώντας με κυριαρχικό τρόπο της Μπορντό στο ματς της 21ης αγωνιστικής στο Σαμπιονά

Η Ρεν κατέστησε σαφή από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με το Μπορντό στο “Ρόαζον Παρκ” την αποφασιστικότητα της να πετύχει την πρώτη της νίκη μέσα στο 2022. Το ίδιο επιδίωκε και η Μπορντό, όμως δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό των γηπεδούχων οι οποίοι κυριάρχησαν στο ματς.

Οι πρώτες καλές στιγμές δεν αποδείχθηκαν αρκετές για να της δώσουν ένα γρήγορο γκολ, όμως μέσα σε ένα δεκάλεπτο μετά τη συμπλήρωση του ημιώρου η ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό βρήκε δύο, Το πρώτο στο 32ο με τον Μαρτέν Τεριέ που έφτασε τα δέκα, καταγράφοντας την καλύτερη επίδοση της καριέρας του σε μία σεζόν στο Σαμπιονά και το δεύτερο με έξοχη εκτέλεση φάουλ του Μπενζαμέν Μπουριζό λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ήταν εφιάλτης για τους “γιρονδίνους”, καθώς έμειναν με δέκα λόγω της δεύτερης κίτρινης κάρτας του Σισοκό στο 49ο λεπτό με αποτέλεσμα η Ρεν να κάνει ό,τι ήθελε στο γήπεδο. Ο Γκαετάν Λαμπόρντ στο 61ο λεπτό, ο Αντριέν Τριφέρ στο 70ο και ο Σερχού Γκιρασί στο 89ο και το δεύτερο των καθυστερήσεων διαμόρφωσαν το τελικό 6-0 για τους γηπεδούχους που προσπέρασαν τη Λανς κι ανέβηκαν στην τέταρτη θέση.

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από την αναμέτρηση εδώ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.