Μαρσέιγ: Χωρίς κόσμο με Μπορντό

Οι φίλoi της Μαρσείγ δεν θα μπορέσουν να υποστηρίξουν την ομάδα τους στο Μπορντό, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής με τους «γιρονδίνους».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών, οι φίλαθλοι της Μαρσείγ δεν θα μπορέσουν να «συνοδεύσουν» την ομάδα τους αύριο (7/1) στο Μπορντό, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής με τους «γιρονδίνους» λόγω «πραγματικού και σοβαρού κινδύνου σύγκρουσης».

 ‘Οπως αναφέρει σχετικά απογορεύεται «η ατομική ή συλλογική μετακίνηση, με οποιοδήποτε μέσο, οποιουδήποτε φιλάθλου της Μαρσέιγ», λόγω «πραγματικού και σοβαρού κινδύνου σύγκρουσης μεταξύ των φιλάθλων των δύο συλλόγων. Οι μετακινήσεις των οπαδών της Μαρσέιγ είναι πολύ συχνά πηγή δημόσιας αναταραχής λόγω της βίαιης συμπεριφοράς ορισμένων οπαδών ή ατόμων που ισχυρίζονται ότι είναι υποστηρικτές αυτής της ομάδας». 


Σημειώνεται η αυξημένη πιθανότητα για «συμπλοκές μεταξύ οπαδών», «βία κατά της αστυνομίας», καθώς και «ρίψη κροτίδων, καπνογόνων, προκαλώντας τραυματισμό». Η σχετική ανακοίνωση προσθέτει επίσης ότι οι οπαδοί της Μπορντό «συχνά» εμπλέκονται σε «βίαιη συμπεριφορά». Η Μπορντό, η οποία έχει 17 κρούσματα Covid-19, έχει ζητήσει την αναβολή του αγώνα του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.