Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα: «Προσπαθώ να είμαι κίνητρο για την ομάδα…»

Ευτυχισμένος στο Παρίσι, δήλωσε ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, παρά το γεγονός ότι δεν έχει καταφέρει ακόμη να γίνει βασικός στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο πρώην τερματοφύλακας της Μίλαν εντάχθηκε στη γαλλική ομάδα μετά την κατάκτηση του EURO 2020 με την Ιταλία και ο 22χρονος είχε ήδη παίξει πάνω από 250 παιχνίδια με τους «ροσονέρι».
Σε μια συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Παρί, ο πρώην σταρ της Serie A εξήγησε γιατί δεν αγχώθηκε, όταν βρέθηκε στο υψηλότερο επίπεδο, σε νεαρή ηλικία.«Πάντα ήθελα να γίνω τερματοφύλακας, δεν νιώθω την πίεση και αυτή είναι η δύναμή μου», είπε ο Ντοναρούμα στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. «Πάντα τα κατάφερνα καλά, ακόμα και όταν ήμουν πολύ μικρός. Αυτό μου έδωσε ένα πλεονέκτημα, το να παίζω στο Σαν Σίρο στα 16 μου δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά πάντα προσπαθούσα να παραμένω ήρεμος. Προσπαθώ κάθε φορά να δίνω ηρεμία και αυτοπεποίθηση στην ομάδα μου, να είμαι κίνητρο».

Ο Ντοναρούμα είπε ότι προσαρμόστηκε αμέσως στο νέο του περιβάλλον και άρχισε γρήγορα να μαθαίνει τη γλώσσα. Παρά την έλλειψη χρόνου συμμετοχής, ο Ιταλός διεθνής τόνισε ότι είναι ευτυχισμένος στο Παρίσι και υποσχέθηκε να δώσει τα πάντα για τη φανέλα της Παρί. «Ήμουν χαρούμενος από την αρχή εδώ. Με υποδέχτηκαν πολύ καλά σε μια μεγάλη ομάδα. Όλοι νιώθουμε καλά, μαθαίνω γρήγορα γαλλικά και η επικοινωνία με τους συμπαίκτες μου είναι πολύ σημαντική. Γίνομαι πολύ καλά κατανοητός. Είμαι χαρούμενος στο Παρίσι, δεν έχει υπάρξει καμία αλλαγή και είμαι καλά με την ομάδα, με τον σύλλογο, με όλους εδώ… Οι οπαδοί με καλωσόρισαν ένθερμα τους ευχαριστώ πάρα πολύ και υπόσχομαι ότι θα δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό για αυτή τη φανέλα με κύρος, που αξίζει νίκες και σεβασμό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.