Λιόν – Μαρσέιγ : Αντικείμενα στο τερέν, τραυματίας ο Παγιέ και οριστική διακοπή! (vid)

Δεν έγινε αγώνας στον Λιόν καθώς η αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με τη Μαρσέιγ διεκόπη από το 5ο λεπτό λόγω πτώσης αντικειμένων και τραυματισμού του Ντμίτρι Παγιέ.

Το ματς στο “Γκρουπάμα στάντιουμ” του Λιόν διεκόπη από το 5ο λεπτό όταν σε μια βροχή αντικειμένων (!!) από την πλευρά των οπαδών των γηπεδούχων, τραυματίστηκε ο διεθνής μέσος Παγιέ. Ο διαιτητής Ρούντι Μπουκέ έστειλε αμέσως τις ομάδες στα αποδυτήρια. Υπήρξαν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις ομάδες, τη γαλλική Λίγκα, τους διαιτητές, τους παρατηρητές αλλά και την Περιφέρεια της περιοχής σχετικά με την προοπτική επανεναρξης του ματς.

Κάποια στιγμή ο διαιτητής αποφάσισε να ξαναρχίσει το παιχνίδι – έπειτα από μιάμιση ώρα διακοπής – και παρότι βγήκαν οι παίκτες της Λιόν για το ζέσταμα, δεν έκαναν το ίδιο οι παίκτες της Μαρσέϊγ. Εν τέλει και μετά από δίωρες διαβουλεύσεις αποφασίστηκε να μην γίνει αγώνας και η τύχη του, σαφώς, θα κριθεί στα αρμόδια πειθαρχικά όργανα

Να σημειωθεί πως σε ένα μικρό χρονικό διάστημα βρέθηκε και συνελήφθη ο δράστης που πέταξε το αντικείμενο στον Ντμίτρι Παγιέ, από τον οποίο ο ίδιος ο πρόεδρος της Λιόν, κ Ολάς ζήτησε συγγνώμη εκ μέρους του συλλόγου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.