Ντοναρούμα: “Με ενοχλεί ο πάγκος”

Ο τερματοφύλακας της Ιταλίας και της Παρί Σεν Ζερμέν, Τζίτζι Ντοναρούμα, αποκάλυψε ότι η κόντρα με τον Κέιλορ Νάβας έχει αρχίσει και τον ενοχλεί.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας στη Serie A «συνήθιζε να ξεκινάει πάντα» κάτω από τα δοκάρια της Μίλαν. Το περασμένο καλοκαίρι δεν προχώρησε σε ανανέωση του συμβολαίου του, αποχώρησε για το Παρίσι ως ελεύθερος και με σκοπό να εδραιωθεί στην εστία της ομάδας του Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Μέχρι στιγμής, ο 22χρονος έχει παίξει δύο φορές στο Champions League και άλλες πέντε φορές στη Ligue 1, πράγμα που σημαίνει ότι έχει λάβει μέρος μόνο στο 38% των συνολικών διαθέσιμων λεπτών σε επίπεδο συλλόγων μέσα στην σεζόν. Συνεχίζει να είναι ο βασικός με την Ιταλία, ωστόσο, παραδέχτηκε ότι η μάχη με τον Νάβας σε επίπεδο συλλόγων είναι δύσκολη. «Δεν έχει καμία επίδραση στις εμφανίσεις μου, αλλά με «ενοχλεί»», είπε στο TNT Sport. «Δεν είναι εύκολο, γιατί είχα συνηθίσει να ξεκινώ πάντα και μερικές φορές με πονάει να είμαι στον πάγκο. «Αλλά είμαι σίγουρος ότι η κατάσταση θα επιλυθεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.