Ρεν-Λυών 4-1: Πάρτι τεσσάρων αστέρων

Η Ρεν παίζοντας εντυπωσιακά συνέτριψε 4-1 την Λυών, η οποία δεν μπηκέ ποτέ στο πνεύμα της αναμέτρησης, ενώ είχε κορυφαίο τον τερματοφύλακά της, Λόπεζ.

Η Ρεν μπήκε αφιονισμένη στο γήπεδο αναγκάζοντας την Λυών σε παθητικό ρόλο. Μέχρι το 30′ ο Λόπεζ είχε ήδη 4 εντυπωσιακές επεμβάσεις, κρατώντας μόνος του το μηδέν. Ο Πορτογάλος όμως δεν κατάφερε να αντιδράσει στην κεφαλιά του Λαμπόρντ στο 45′, με το “φτωχό” 1-0 να είναι σκορ ημιχρόνου. Στο πρώτο 45λεπτο οι τελικές προσπάθειες ήταν 12-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ. Ο αρχηγός της Ρεν Τραορέ, βρήκε μόλις το δεύτερο δικό του τα τελευταία 6 χρόνια και έκανε το 2-0. Η Λυών προσπάθησε να αντιδράσει κάνοντας την πρώτη της τελική στο 60′, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί.

Ο Τρουφέ είχε δευτερόλεπτα στο γήπεδο και έκανε το 3-0 στην κόντρα στο 76′, ενώ ο ίδιος στο 83′ έγραψε το 4-0. Ο νεαρός είχε μόλις 1 γκολ στην επαγγελματική του καριέρα και μέσα σε 7 λεπτά έβαλε 2. Το τελικό 4-1 έκανε ο Πακετά με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 3ο των καθυστερήσεων και λίγο έλειψε να έρθει στα χέρια με Αουάρ και Σλιμανί για την εκτέλεση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!