Κλερμόν – Μαρσέιγ 0-1: Ανέβηκε στην τρίτη θέση η Μαρσέιγ

Ένα γκολ του Τσενγκίζ Ουντέρ στο πρώτο ημίχρονο αποδείχθηκε αρκετό στη Μαρσέιγ για να πάρει τους τρεις βαθμούς εκτός έδρας από την Κλερμόν, σε ματς που είχε δυσκολίες για την ομάδα της Μασσαλίας.

Η Κλερμόν είχε την επιθυμία να κυριαρχήσει από την αρχή στο ματς, η Μαρσέιγ όμως την ποιότητα για να το κάνει. Το ματς στο “Γκαμπριέλ Μονπιέ” διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή και ήταν οι φιλοξενούμενοι αυτοί που είχαν τις σημαντικές στιγμές και το γκολ στο πρώτο μέρος. Κι αν στην πρώτη ο Ντεσμάς έκανε σπουδαία επέμβαση στην τελική του Ντιένγκ, στη δεύτερη στο 25ο λεπτό το φαλτσαριστό του Τσενγκίζ Ουντέρ ήταν άπιαστο.

Στη φάση του τέρματος των φιλοξενούμενων πάντως οι γηπεδούχοι εξέφρασαν έντονες διαμαρτυρίες για το κλέψιμο της μπάλας που είχε προηγηθεί από τον Γκεντουζί στον Ιγκλέσιας, υποστηρίζοντας ότι έγινε φάουλ στον Ουρουγουανό.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Κλερμόν συνέχισε να απαιτεί την ισοφάριση, έβγαλε ένταση και ρυθμό, όμως της έλειψε η καλή τελική προσπάθεια και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις η καθαρή σκέψη. Η Μαρσέιγ θα μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ στο 73ο λεπτό, όμως ούτε ο Ουντέρ, ούτε ο Μίλικ μπόρεσαν στην ίδια φάση να νικήσουν το Ντεσμάς.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι προσπέρασε τη Λανς και ανέβηκε στην τρίτη θέση πίσω από την ΠΣΖ και τη Νις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.