Ξανά μαζί Ικάρντι και Γουάντα! (pic)

Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι είναι ξανά μαζί με τη σύζυγο του Αργεντινού ποδοσφαιριστή να σχολιάζει στα social media την κρίση στο γάμο τους.

Μαζί συνεχίζουν Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι. Το διάσημο ζευγάρι μετά το μεγάλο σίριαλ περί χωρισμού, λόγω τρίτου προσώπου από την πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι ξανά μαζί!

Το μοντέλο μέσω ανάρτησης στα social media αναφέρθηκε στην κρίση στο γάμο τους, το διαζύγιο, αλλά και την αγάπη της στον Μαύρο Ικάρντι!

«Οι φωτογραφίες που ανεβάζω τους τελευταίους μήνες δείχνουν πόσο καλοί ήμασταν και πόσο χαρούμενοι. Ήμουν πολύ πληγωμένη από αυτό που συνέβη. Κάθε μέρα ζητούσα από τον Μάουρο διαζύγιο. Όταν κατάλαβε ότι δεν υπήρχε γυρισμός, μου είπε ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι, ότι αν ο χωρισμός ήταν ο μόνος τρόπος για να τελειώσει τόσος πόνος, τότε θα έπρεπε να το κάνουμε.
Πήγαμε στον δικηγόρο. Σε δύο μέρες ο Μάουρο αποδέχθηκε όλους τους όρους και υπογράψαμε τη συμφωνία. Την επόμενη μέρα μου έγραψε ένα γράμμα που κανείς δεν μου είχε γράψει ποτέ: “Σου έδωσα τα πάντα και έχεις τα πάντα, ελπίζω να είσαι ευτυχισμένη γιατί αυτό θα με έκανε ευτυχισμένο.

Και εκεί συνειδητοποίησα κάτι: ότι έχοντας τα πάντα, δεν έχω τίποτα αν δεν είμαι μαζί του. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η άσχημη στιγμή που περνάμε θα μας δυναμώσει ως ζευγάρι και ως οικογένεια.
Το σημαντικό είναι ότι είχαμε και οι δύο την ελευθερία να βάλουμε ένα τέλος στην 8χρονη ιστορία μας, αλλά με την ψυχή μας κουρασμένη από το κλάμα, επιλέξαμε ξανά ο ένας τον άλλον ελεύθερα. Σε αγαπώ Μάουρο Ικάρντι»
, έγραψε το εκρηκτικό μοντέλο στο Instagram.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.