Μαρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν: Εννιά αστυνομικοί τραυματίες και 21 συλλήψεις (vid)

Ο απολογισμός των επεισοδίων στην κυριακάτικη (24/10) αναμέτρηση ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Παρί Σεν Ζερμέν (0-0), τόσο εντός όσο και εκτός του «Βελοντρόμ».

Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», οκτώ αστυνομικοί χτυπήθηκαν όταν χρειάστηκε να επέμβουν για να επιβάλουν την τάξη και ακόμη ένας χτυπήθηκε από πέτρα στο πρόσωπο και θα παραμείνει στο νοσοκομείο για τουλάχιστον επτά ημέρες.

Έξω από το «Βελοντρόμ» σημειώθηκαν επεισόδια, ειδικά στο πρώτο μέρος, όταν εκατοντάδες άνθρωποι προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο, ενώ οι πόρτες ήταν ήδη κλειστές. Χρειάστηκε να επέμβει η Αστυνομία, η οποία έκανε χρήση δακρυγόνων.

Μέσα στον αγωνιστικό χώρο εκτοξεύτηκε μεγάλος αριθμός καπνογόνων, ενώ αντικείμενα έπεσαν προς το σημείο του κόρνερ, όπου ο Νεϊμάρ ετοιμαζόταν για εκτέλεση.

Ακόμη, ένας οπαδός μπήκε στο γήπεδο, προκειμένου να φτάσει κοντά στον Λιονέλ Μέσι και να τον αγκαλιάσει, διακόπτοντας επίσης το ματς.

Το βίντεο:

Όλα αυτά οδήγησαν τις Αρχές στη σύλληψη 21 ατόμων, ενώ η Μαρσέιγ έχει ήδη τιμωρηθεί δύο φορές από την πειθαρχική επιτροπή της γαλλικής λίγκας για επεισόδια στις εξέδρες, πρώτα μετά τον αγώνα με τη Νις στις 22 Αυγούστου και μετά αυτόν με την Ανζέ στις 22 Σεπτεμβρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.