Mονπελιέ – Μπορντό 3-3: Χορταστική ισοπαλία (hls)

Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας αφού ο Καλού σκόραρε πέντε λεπτά πριν από το φινάλε, σε έναν αγώνα με πολλές και θεαματικές στιγμές.

Η Μονπελιέ υποδέχτηκε την Μπορντό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Ligue 1 με την αναμέτρηση να έχει κάποιες εκπληκτικές στιγμές και τελικά να ολοκληρώνεται ισόπαλη με σκορ 3-3.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν νωρίς σε θέση οδηγού με το τέρμα που σημείωσε στο 11ο λεπτό ο Ζερμέν μετά από ασίστ του Μαβιντιντί, με την συνέχεια να επιφυλάσσει εκπλήξεις στην ομάδα του Νταλολιό.

Ακολούθησε επτά λεπτά αργότερα ένα εντυπωσιακό τέρμα από τον Χουάνγκ με σουτ αρκετά έξω από την μεγάλη περιοχή του Ομλέν για να προηγηθούν οι Γιρονδίνοι στο 29ο λεπτό, με ένα ακόμη τέρμα παρόμοιας ομορφιάς να έρχεται λίγο αργότερα με ένα εξαιρετικό σουτ από τον Ονανά (29).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μονπελιέ μπήκε δυνατά και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 50ο λεπτό με κεφαλιά του Ζερμέν μετά από σέντρα του Σαβανιέ. Οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν την κατάσταση στο 71 με ένα ωραίο τέρμα του Μολέ αλλά και πάλι το παιχνίδι είχε και άλλα να δώσει. ΤΟ τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Καλού που είχε περάσει σαν αλλαγή, πέντε λεπτά πριν από το φινάλε του αγώνα.

Στους εννέα βαθμούς πλέον η Μονπελιέ η οποία αντιμετωπίζει την επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας την Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπορντό να έχει πλέον έξι πόντους και να υποδέχεται την Ρεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.