Λιόν – Τρουά 3-1: Με ανατροπή και τους νέους! (hls)

Η Λιόν επέστρεψε στις νίκες και με ανατροπή επικράτησε της Τρουά. Παρθενικά γκολ για τους Σακίρι, Έμερσον, σκόραρε ξανά ο Πακετά.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Πέτερ Μπος (έκανε δύο αλλαγές, Αουάρ αντί του Τοκό Εκαμπί και Ντιομαντέ αντί του Μπόατενγκ)) κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο όμως βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Σαβαλερίν στο φινάλε του ημιχρόνου. Η Λιόν είχε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες να πάρει το προβάδισμα, όμως τα τελειώματα των Αουάρ, Σλιμανί και Σακίρι εξουδετερώθηκαν από τον Γκαλόν. Ο νόμος του ποδοσφαίρου είναι σκληρός και η Τρουά κόντρα στη ροή του παιχνιδιού πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα (0-1).

Η Λιόν μπήκε αποφασισμένη στην επανάληψη και βρήκε νωρίς γκολ με τον Σακίρι να σκοράρει το παρθενικό του γκολ με την φανέλα της Λιόν (1-1, 48ο λεπτό). Η Τρουά είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία να ξαναπάρει το προβάδισμα, όμως η Λιόν ήταν αυτή που κατάφερε να σκοράρει και να περάσει μπροστά με το πρώτο γκολ του Έμερσον με την φανέλα της Λιόν (2-1, 72ο λεπτό). Η Τρουά είχε νέα διπλή χαμένη ευκαιρία στο 85ο λεπτό, όμως η Λιόν είχε τον τελευταίο λόγο με τον Ντεμπελέ να στρώνει στον Λούκας Πακετά που έκλεισε το ματς διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα (87ο λεπτό, 3-1).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.