Mαρσέιγ – Ρεν 2-0: Συνέχισε το σερί με άνετη νίκη (hls)

H Mαρσέιγ κέρδισε χωρίς πρόβλημα τη Ρεν στο «Βελοντρόμ» και παραμένει αήττητη στη Λιγκ 1 με τρεις σερί νίκες.

Η ομάδα του Χόρχε Σαμπαόλι παραμένει αήττητη σε πέντε ματς (εκκρεμεί το διακοπέν παιχνίδι με τη Νις που θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο), ενώ αυτή του Μπρουνό Ζενεσιό υπέστη τρίτη σερί ήττα και παραμένει χαμηλά με ένα τρίποντο σε 6 αγώνες.

Η Μαρσέιγ είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και στο πρώτο 10λεπτο έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες με Γκέι, Ντιένγκ και Παγέτ. Στο 30′ ο Γκεντουζί είχε οριζόντιο δοκάρι με μακρινό σουτ, ενώ η Ρεν ισορρόπησε κάπως μόνο στο τελευταίο τέταρτο του α’ μέρους.

Με την έναρξη του β’ και συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό, ο Λιρόλα βρήκε τον Ντιένγκ στην περιοχή και ο νεαρός Σενεγαλέζος πέτυχε το τρίτο του γκολ για τη Μαρσέιγ στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Η Ρεν προσπάθησε να απειλήσει με τον Λαμπόρντ στο 53′ αλλά δεν τα κατάφερε, για να καθαρίσουν το ματς οι γηπεδούχοι με τον Χαρίτ.

Η αλλαγή του Σαμπαόλι στο 71′ πήρε μπαλιά από τον Πέρες στο αριστερό άκρο της επίθεσης και αφού κέρδισε τις κόντρες νίκησε τον Γκομίς για το 2-0.

Μαρσέιγ (Σαμπαόλι): Λόπεθ – Σαλιμπά, Μπαλέρδι, Πέρες – Ουντέρ (70′ Ρονζιέ), Λιρόλα (77′ Καμαρά), Γκέι, Γκεντουζί (78′ Ζέρσον), Ντε Λα Φουέντε (59′ Χαρίτ), Παγιέ – Ντιένγκ (77′ Ντιένγκ).
Ρεν (Ζενεσιό): Γκομίς – Τραορέ (78′ Ασινιόν), Μπαντέ (88′ Μπαντέ), Αγκέρ, Μέλινγκ (88′ Tριφέρ) – Μπουριζό, Σανταμαριά, Ουγκοτσούκβου (78′ Αμπλέν), Τε – Λαμπόρντ, Γκιρασί (60′ Σουλεμάνα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.