Νις – Μονακό 2-2: Χορταστική ισοπαλία (hls)

Η ομάδα του Γκαλτιέ δέχτηκε τα πρώτα της γκολ στο πρωτάθλημα, "μοιραίος" ο Γκουιρί που αστόχησε σε πενάλτι με τους Μονεγάσκους τελικά να παίρνουν την ισοπαλία στο ντέρμπι της Κυανής Ακτής.

Η Νις για την 6η αγωνιστική της Ligue 1 υποδέχτηκε την Μονακό στο ντέρμπι της Κυανής Ακτής με το ματς να ολοκληρώνεται ισόπαλο με σκορ 2-2.

Η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ δεν είχε δεχτεί γκολ μέχρι τώρα στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος με τους Μονεγάσκους να σημειώνουν δυο αλλά να μην καταφέρνουν τελικά να φύγουν με την νίκη από την έδρα του αντιπάλου τους και μάλιστα να κινδυνεύουν να χάσουν και το ματς.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 39ο λεπτό ο Γκολοβίν με ωραία συνεργασία και ασίστ από τον Μαρτίν, το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο για τους γηπεδούχους μετά από εξαιρετική σέντρα του Γκουιρί και κεφαλιά του Ντελόρ στο 51.

Η Νις πήγε να ανατρέψει εντελώς την κατάσταση αφού βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον Μπουνταουί στο 73ο λεπτό κάτι όμως που δεν πανηγύρισε για πολύ. Ο Στένγκς λίγα λεπτά αργότερα ανέτρεψε τον Ενρίκε μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι και τον Μπεν Γιεντέρ (77΄) να το εκτελεί εύστοχα και να φέρνει το ματς σε ισορροπία.

Η ομάδα του Γκαλτιέ είχε την ευκαιρία να πάρει την νίκη αφού ο Μπαντγιασίλ έκανε χέρι μέσα στην περιοχή ο διαιτητής πήγε ο ίδιος να δει την φάση και στην συνέχεια έδωσε πέναλτι υπέρ της Νις. Ο Γκουιρί το εκτέλεσε άστοχα με αποτέλεσμα το παιχνίδι να τελειώσει ισόπαλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.