Λανς-Λιλ 1-0: νίκησε στο ντέρμπι του βορρά μετά από 15 χρόνια (hls)

Η Λανς επιβλήθηκε 1-0 της Λιλ στο ντέρμπι του βορρά, αναγκάζοντας τους πρωταθλητές στην τρίτη τους ήττα σε 6 παιχνίδια στην Ligue 1.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι είχαν την μπάλα, αλλά όχι και τον τρόπο να πατήσουν την περιοχή του Γκρίμπιτς, με μοναδική “καθαρή” ευκαιρία το σουτ του Λοτοκά στις καθυστερήσεις.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης οι οπαδοί της Λανς επιτέθηκαν σε αυτούς της Λιλ, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να διακοπεί το παιχνίδι. Μετά από σύσκεψη των ανθρώπων των 2 ομάδων με τους διαιτητές και τους ανθρώπους της Ligue 1, αποφασίστηκε να συνεχιστεί, με την παρουσία ισχυρών αστυνομιών δυνάμεων στις κερκίδες.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με καθυστέρηση 30 λεπτών και οι δύο ομάδες έδειξαν επηρρεασμένες για 15 λεπτά. Στο 63′ ο Γιλμάζ έχασε το άχαστο με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή και 4 λεπτά αργότερα ο Λεκά έκανε τριπλή επέμβαση για να κρατήσει το μηδέν μπροστά σε Ικονέ και Γιλμάζ.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση έβαλε ο Φρανκόφσκι στο 74′, όταν κέρδισε την κόντρα από τον Φόντε και πλάσαρε εξαιρετικά.

Στο 80 ο Σαϊντ σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR, καθώς ο Κακουτά ήταν οφ σάιντ και επηρρέαζε τη φάση. Η Λιλ πάντως δεν κατάφερε να βρει γκολ και έτσι έμεινε στους 5 βαθμούς μετά από 6 αγωνιστικές με την Λανς να περνάει στη δεύτερη θέση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.