Κόντε: Όνειρο του Χακίμι η επιστροφή στη Ρεάλ!

Τι και αν ο Ασράφ Χακίμι μετακόμισε φέτος στο Παρίσι; Σύμφωνα με τον Αντόνιο Κόντε, ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να μετακομίσει στην Ρεάλ Μαδρίτης!

Τι και αν ο Ασράφ Χακίμι μετακόμισε φέτος στο Παρίσι; Σύμφωνα με τον Αντόνιο Κόντε, ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να μετακομίσει στην Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο 22χρονος ξεκίνησε την καριέρα του από την Ρεάλ και φαίνεται πως εκεί θέλει να επιστρέψει!

Από την Ρεάλ είχε πάρει μεταγραφή για την Ίντερ και φέτος η Παρί έδωσε πολλά εκατομμύρια για τον εντάξει στο δυναμικό της.

Την περίοδο που βρίσκονταν στην Ρεάλ, ο Ζιντάν δεν πίστεψε πως μπορεί να πάρει τη θέση του Καρβαχάλ στην πρώτη ομάδα, παρά τις καλές του εμφανίσεις.

Πέρυσι στον δεύτερο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες, με τον Χακίμι να πετυχαίνει αυτογκόλ με τη φανέλα της Ίντερ στο τελικό 2-0 εντός έδρας. Σύμφωνα με τον Κόντε, ο Χακίμι υπέφερε ψυχολογικά καθώς ήθελε ν΄αποδείξει την αξία του στους ανθρώπους της Ρεάλ.

“Όνειρό του είναι να γίνει παίκτης κλειδί για την Ρεάλ Μαδρίτης” είπε στο Sky Sports Italia.

Θυμάμαι αυτά τα δύο παιχνίδια πολύ καλά. Από τότε δούλεψε σκληρά και είδαμε ένα νέο παιδί το οποίο ήθελε να βελτιωθεί. Έπρεπε να καταλάβει πως αυτό που έκανε επιθετικά δεν ήταν αρκετό και πλέον είναι ένας από τους καλύτερους στον κόσμο.”

Βέβαια ο Χακίμι έχει πενταετές συμβόλαιο με την Παρί όμως σύμφωνα με τον Κόντε κανείς δεν μπορεί ν΄αποκλείσει το ενδεχόμενο να γυρίσει κάποια στιγμή στην Ρεάλ. Στην παρούσα φάση στόχος του είναι να κερδίσει το γαλλικό πρωτάθλημα αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.