Το «άγγιγμα» του Γκαλτιέ

Η Νις είναι η μοναδική ομάδα στο Top-5 των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων που ακόμη δεν έχει δεχθεί γκολ. Έχει όμως τον Κριστοφ Γκαλτιέ

Η Νις πέρασε νικηφόρα και από το «Λα Μποζουάρ» της Ναντ. Αυτή τη φορά όχι εντυπωσιακά, όχι σκοράροντας τέσσερα τέρματα, αλλά κάνοντας ό,τι με συνέπεια πράττει από την αρχή της σεζόν.

Κρατώντας ανέπαφη την εστία της για τέταρτο διαδοχικό ματς, στέλνει μήνυμα ότι είναι ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ. Όπως δηλαδή ήταν πέρυσι η πρωταθλήτρια Λιλ.

«Σφιχτή» αμυντικά, ισορροπημένη στο γήπεδο, μεστή επιθετικά, καραδοκώντας για αφορμές που κάνουν τις νίκες θριάμβους και που μετατρέπουν τη συγκομιδή των τριών βαθμών σε εκτόξευση ψυχολογίας.

Μπορεί να είναι πολύ νωρίς για να επιχειρήσει κανείς να προσδιορίσει πόσο ψηλά μπορεί να μπει ο πήχης φέτος για τους «Αετούς». Όταν όμως περνάς τόσο εύκολα Σαββατοκύριακα κι έχεις της ευκαιρία με νίκη στο ματς που διακόπηκε με τη Μαρσέιγ και θα διεξαχθεί εξ αρχής, να βρεθείς μόνος δεύτερος πίσω από την ΠΣΖ το σενάριο αρχίζει και γίνεται από ενδιαφέρον μέχρι πολλά υποσχόμενο για την ομάδα της Κυανής Ακτής.

Εμείς απλά σας δίνουμε μια ημερομηνία να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας. 1 Δεκεμβρίου 2021. Τότε που η Νις επισκέπτεται την ΠΣΖ… Τότε που θα μπορούμε να καταλάβουμε περισσότερα για το «άγγιγμα» του Γκαλτιέ και στη Νις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.