Ποτσετίνο: «Δεν πίστευα ότι θα αποκτούσαμε τον Μέσι…»

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε να γίνει η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι αυτό το καλοκαίρι.

Ο 34χρονος Αργεντινός, ο οποίος ήρθε από τη Μπαρτσελόνα με ελεύθερη μεταγραφή τον Αύγουστο, έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της νέας του ομάδας στη Ligue 1 πριν από τη διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων, μπαίνοντας ως αλλαγή στη νίκη με 2-0 εκτός επί της Ρενς. Ο Μέσι θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο Champions League με την Παρί την Τετάρτη στο εκτός έδρας ματς με την πρωταθλήτρια Βελγίου Κλαμπ Μπριζ.

Μιλώντας πριν από το ταξίδι στο Βέλγιο, ο Ποτσετίνο δήλωσε ότι χρειάστηκε λίγος χρόνος για να επεξεργαστεί ότι η ομάδα του υπέγραψε με τον έξι φορές νικητή της «Χρυσής Μπάλας».
«Δεν πίστευα ότι θα ήταν δυνατό και όταν εμφανίστηκε μια ευκαιρία και όλα έγιναν τόσο γρήγορα, δεν μπορείς να το επεξεργαστείς αμέσως», δήλωσε ο Ποτσετίνο στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA. «Ωστόσο, υπάρχει αυτή η σύνδεση: και οι δύο είμαστε Αργεντινοί, υποστηρίζουμε και οι δύο την Νιούελς Ολντ Μπόις, και οι δύο προερχόμαστε από το Ροζάριο. Τον θαύμαζα επίσης εδώ και πολύ καιρό όταν τον αντιμετώπιζα ως αντίπαλο, οπότε το να προπονείται τώρα μαζί μας, είναι πολύ ωραίο. Ελπίζουμε ότι μαζί, θα καταφέρουμε να πετύχουμε αυτό που επιθυμεί ο σύλλογος».

Εάν ο Μέσι παίξει την Τετάρτη, τότε θα φτάσει τις 150 εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, την πρώτη του εκτός Μπαρτσελόνα, με την οποία πέτυχε 120 γκολ στη διοργάνωση μεταξύ 2004 και 2021.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.