Ναντ – Νις 0-2: “Ξύπνησε” στο δεύτερο και “καθάρισε”

Η Νις επέκτεινε το αήττητο της στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας με σκορ 2-0 της Ναντ που της έβαλε δύσκολα αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει για τρίτο διαδοχικό ματς.

Η μεγάλη διαφορά της Ναντ και της Νις μέχρι τώρα στο Σαμπιονά είναι η ευχέρεια τους στο σκοράρισμα. Αυτή ήταν και η διαφορά τους στο ματς της 5ης αγωνιστικής, καθώς οι φιλοξενούμενοι σκόραραν στις πρώτες τελικές που βρήκαν εστία. Παρότι αυτό συνέβη καθυστερημένα, η πρώτη στο 75ο λεπτό με τον Κάσπερ Ντόλμπεργκ και η δεύτερη πέντε λεπτά αργότερα με τον Αμίν Γκουιρί.

Η ομάδα του Αντουάν Κομπουαρέ δε σκόραρε για τρίτο σερί ματς, παρότι είχε πολύ ισορροπημένη εικόνα και τελικές προσπάθειες, έχοντας μάλιστα δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο σε προσπάθεια του Κόλο Μουανί.

Η Νις στο πρώτο ημίχρονο δε μπόρεσε να βρει αντίδοτο στην εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία των γηπεδούχων και περιορίστηκε στην απειλή της στατικής φάσης του 32ου λεπτού με την κεφαλιά του Λεμινά να καταλήγει στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νις κυκλοφόρησε καλύτερα τη μπάλα, όμως “καθάρισε” το ματς σε ένα χρονικό διάστημα που δεχόταν πίεση από τους γηπεδούχους κι είχε διαφύγει σε δύο περιπτώσεις τον κίνδυνο να μείνει πίσω στο σκορ.

Ήταν η τρίτη διαδοχική εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ, κάτι που καταφέρνει για πρώτη φορά στο Σαμπιονά μετά από έξι χρόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.