Μαρσέιγ – Σεντ Ετιέν 3-1: Κυριαρχική και αποτελεσματική (hls)

Η Μαρσέιγ έσπασε το αήττητο της Σεντ Ετιέν, παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο, σκοράροντας τρία γκολ κι επιβεβαιώνοντας ότι διαθέτει πολλές επιλογές στον πάγκο της.

Μπορεί να ήταν οι φίλοι της Μαρσέιγ εκείνοι που δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο “Οράνζ Βελοντρόμ” στην αρχή του ματς, όμως η Σεντ Ετιέν απείλησε πριν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού με σουτ του Μπουανγκά το οποίο εξουδετέρωσε ο Μανταντά.

Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να επιβάλουν το επιθετικό τους παιχνίδι, το κατάφεραν και μπήκαν μπροστά στο σκορ με το πρώτο τέρμα του Γκεντουζί στο Σαμπιονά στο 22ο λεπτό. Η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική, καθώς οι παίκτες του Κλοντ Πιέλ λειτούργησαν καλύτερα ανασταλτικά, κλείνοντας τους χώρους στη μεσαία γραμμή.

Μάλιστα έφτασαν στην ισοφάριση από στατική φάση, με την κεφαλιά του Κολοτζέτζακ στο 31ο λεπτό, ενώ στάθηκαν τυχεροί στο 38ο όταν ο Γκεντουζί είδε το ωραίο σουτ που επιχείρησε εκτός περιοχής να καταλήγει στο δοκάρι.

Η Μαρσέιγ άρχισε καλά και το δεύτερο ημίχρονο ανακτώντας το προβάδισμα στο 51ο λεπτό με το τέρμα του Ζέρσον μετά από ασίστ του Ρονζιέ κι όταν η Σεντ Ετιέν ανέπτυξε πρωτοβουλία για να φτάσει στην ισοφάριση είχε ξανά απάντηση.

Ο Ουντέρ ουσιαστικά εξασφάλισε από το 68ο λεπτό το τρίποντο για τους γηπεδούχους σκοράροντας το τρίτο τέρμα του με υπέροχο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.