Ριβέρ: “Δεν καταλαβαίνω την απόφαση της Μαρσέιγ…”

Ο πρόεδρος της Νις εξέφρασε την απορία του για την απόφαση της Μαρσέιγ να μην επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο, μετά τα επεισόδια με τους οπαδούς της ομάδας του.

Ο Ζαν Πιερ Ριβέρ αναγνώρισε την ευθύνη της Νις, ωστόσο υποστήριξε πως οι Αρχές διαβεβαίωσαν τους Μασσαλούς για την ομαλή συνέχιση του αγώνα, χωρίς ωστόσο να πειστούν.

“Είναι απογοητευτικό που τελείωσε έτσι το ματς. Όλοι είδαν τι έγινε, έπεσαν μπουκάλια, δεν μπορούμε να το αρνηθούμε. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν οι παίκτες των Μαρσέιγ τα επέστρεψαν στην κερκίδα. Οι δε άνθρωποι της ασφάλειας του συλλόγου δεν είχαν δουλειά να χτυπήσουν τους παίκτες μας. Δύο παίκτες μας χτύπησαν αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.

Το θέμα είναι ότι συναντηθήκαμε με τις Αρχές και με τον Πάμπλο Λονγκόρια και ο διαιτητής ήταν διστακτικός για τη συνέχιση του ματς. Οι Αρχές όμως τον διαβεβαίωσαν πως δεν υπήρχε πρόβλημα. Όλοι συμφώνησαν να παίξουμε, δεν καταλαβαίνω την απόφαση της Μαρσέιγ να αρνηθεί.

Πήγα και είπα στους παίκτες να μου εγγυηθούν πως δεν θα γίνει τίποτα άλλο και το έκαναν, δύο φορές, κι έτσι πείστηκα. Από τη Μαρσέιγ όμως δεν υπήρξε αποδοχή“, ήταν τα λόγια του προέδρου της Νις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.