ΠΣΖ – Στρασμπούρ 4-2: Ο Εμπαπέ δε σκόραρε αλλά καθόρισε το ματς (hls)

Το ματς στο Παρκ ντε Πρενς ουσιαστικά τελείωσε πριν καλά καλά αρχίσει, με τους ποδοσφαιριστές του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να "φορτώνουν" τη Στρασμπούρ με τρία γκολ σε είκοσι πέντε λεπτά, παρότι δεν έλειψε η αγωνία για τους Παριζιάνους στο δεύτερο μέρος

Με το Παρκ ντε Πρενς να “πνίγεται” σε ντελίριο ενθουσιασμού όταν ο Λιονέλ Μέσι βρέθηκε στο χορτάρι για να χαιρετήσει πριν τη σέντρα της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι και προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με κεφαλιά του Μάουρο Ικάρντι. Το γκολ που Αργεντινού, ο οποίος είχε σκοράρει και στην πρεμιέρα κόντρα στην Τρουά, συμπλήρωσε στο 24ο λεπτό το αυτογκόλ του Λουντοβίκ Αζόρκ (μετά από σουτ του Εμπαπέ) και στο 25ο το τέρμα του Γιούλιαν Ντράξλερ μετά από ασίστ του Εμπαπέ.

Η ΠΣΖ δεν ένιωσε να απειλείται μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, όμως τα πάντα ήταν διαφορετικά από την αρχή του δεύτερου. Οι Αλσατοί μείωσαν με τον Κέβιν Γκαμερό στο 53ο λεπτό, ο οποίος σκόραρε εις βάρος της παλιάς του ομάδας και στο γήπεδο που είχε κάνει ντεμπούτο στο Σαμπιονά το 2005 με τη Στρασμπούρ.

Δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ, με έξοχη κεφαλιά ο Λουντοβίκ Αζόρκ έκανε το 3-2. Με τον Σελς να σταματά σε δύο περιπτώσεις τον Κίλιαν Εμπαπέ, η αγωνία άρχισε να αποτελεί στοιχείο της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους.

Η ομάδα του Ζιλιέν Στεφάν έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο 82ο λεπτό λόγω της αποβολής του Τζικού που πήρε δύο κίτρινες κάρτες σε τρία λεπτά. Ο Εμπαπέ που συμπλήρωσε 150 ματς στο Σαμπιονά ήταν εκείνος που φρόντισε να κλειδώσει τους τρεις βαθμούς δίνοντας ασίστ στον Πάμπλο Σαράμπια για το τελικό 4-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.