Λιόν – Μπρεστ 1-1: Κάθε αρχή και δύσκολη… (hls)

Η πρεμιέρα του Πέτερ Μπος στη Λιόν έστειλε μήνυμα για τις δυσκολίες που καλείται να αντιμετωπίσει καθώς η Μπρεστ αποδείχθηκε "σκληρό καρύδι" παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας.

Η Μπρεστ του Μικέλ ντερ Ζακαριάν έβαλε από την αρχή δύσκολα στη Λιόν, καλύπτοντας έξοχα τους χώρους και μη αφήνοντας με διαρκή κίνηση τους γηπεδούχους να τους πιέσουν. Από την πλευρά τους οι παίκτες του Πέτερ Μπος, παρότι έφτασαν το ποσοστό κατοχής στο πρώτο ημίχρονο ακόμη και στο 88%, ήταν ακίνδυνοι.

Χωρίς ένταση και με χαμηλό τέμπο, δημιούργησαν ελάχιστα προβλήματα στη Μπρεστ που έδειχνε εξαιρετικά επικίνδυνη στην αντεπίθεση. με αυτό τον τρόπο στο 43ο λεπτό ο Ερβίν Καρντονά βρήκε χώρο και με δυνατό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Τόνι Λόπες κι άνοιξε το σκορ.

Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου η Μπρεστ εμφανίστηκε πιεστική, είχε σπουδαία ευκαιρία να πετύχει δεύτερο γκολ, αλλά τελικά η επιλογή του Μπος να αλλάξει το σχηματισμό σε 4-4-2 περνώντας στο γήπεδο τους Πακετά, Σλιμανί αποδείχθηκε καθοριστική καθώς ο Αλγερινός ήταν εκείνος που πέτυχε το τέρμα της ισοφάρισης.

‘Εστω και με όχι πειστικό τρόπο οι “λιονέ” θα μπορούσαν να φτάσουν στη νίκη, όμως Αουάρ και Ντεμπελέ δε μπόρεσαν να σκοράρουν στις ευκαιρίες που είχαν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.