Μονακό – Ναντ 1-1: Αλλιώς το ήθελε ο Κόβατς (hls)

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της φετινής Ligue 1, Μονακό και Ναντ έμειναν στην ισοπαλία με σκορ 1-1. Πρόβλημα στη δημιουργία εμφάνισε η ομάδα του Νίκο Κόβατς

Η Μονακό είχε τον πρώτο λόγο από την αρχή της αναμέτρησης στο Λουί Ντε στην πρεμιέρα του φετινού Σαμπιονά κόντρα στη Ναντ. Με ποσοστό κατοχής που έφτασε στο 74%, η ομάδα του Νίκο Κόβατς κυκλοφόρησε τη μπάλα, χωρίς ωστόσο να αποδειχθεί ιδιαίτερα απειλητική για την εστία του Λαφόντ.

Μια ωραία συνεργασία του Κάιο Ενρίκε και του Ζέλσον Μαρτίνς στο 14ο λεπτό έβαλαν μπροστά στο σκορ την ομάδα του Πριγκιπάτου, η οποία όμως δεν κατάφερε να εκδηλώσει άλλη τελική προς την αντίπαλη εστία μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Μάλιστα τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν στο 41ο λεπτό ο Ζαν Σαρλς Καστελέτο με κεφαλιά μετά από κόρνερ ισοφάρισε για την έχουσα εξασφαλίσει περύσι την παραμονή της στα μπαράζ Ναντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ναντ οχυρώθηκε στο μισό γήπεδο, κάλυψε αποτελεσματικά τους χώρους και η Μονακό δε μπόρεσε, παρότι συνέχισε να έχει υπεροπλία στην κατοχή, να βγάλει τελικές προσπάθειες με καλές προοπτικές.

Θα μπορούσε ωστόσο να πάρει τη νίκη όταν ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας είχε τριπλή ευκαιρία με τους Ντισασί, Τσουαμένι να μην καταφέρνουν να σκοράρουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.