Κουλούρης: «Η Τουλούζ δε με σεβάστηκε καθόλου»

Ο Ευθύμης Κουλούρης μίλησε στη Γαλλία για το «αντίο» στην Τουλούζ.

Ο Έλληνας επιθετικός επέστρεψε στη Super League για τον Ατρόμητο και μιλώντας στην ιστοσελίδα lesviolets για τους λόγους που άφησε τη Γαλλία, εξέφρασε την πικρία του για τον τρόπο με τον οποίον του φέρθηκε η πρώην πλέον ομάδα του. Αναλυτικά:

«Aγάπησα και πάντα θα αγαπώ τους οπαδούς της Τουλούζ. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα άνοιξαν την αγκαλιά τους. Θα θυμάμαι πάντα το πολύ καλό ξεκίνημα τη σεζόν 2019-20. Όλοι μου συμπεριφέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Μου έδωσε μεγάλη χαρά να βλέπω ελληνικές σημαίες στο γήπεδο. Ένιωθα σαν στο σπίτι μου, αλλά για να πω την αλήθεια τα πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελα.

Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με κανέναν, αλλά αντίθετα ο σύλλογος μου συμπεριφέρθηκε πολύ άσχημα. Πήραν μία απόφαση χωρίς κανέναν λόγο και όταν ρώτησα τους υπεύθυνους να μου δώσουν μία εξήγηση για τον παραγκωνισμό μου, δεν πήρα ποτέ απάντηση.

Μέσα σε ένα βράδυ βρήκα τον εαυτό μου εκτός ομάδας, χωρίς να μπορώ να δώσω τα πάντα για το έμβλημα! Σε ένα βράδυ εκτός ομάδας!!! Κάθε πρωί έβρισκα τον εαυτό μου να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα χωρίς κανέναν λόγο. Ακόμα, όμως και τότε ήμουν ο πρώτος που έφτανε στην προπόνηση και ο τελευταίος που έφευγε.

Οι σχέσεις μου με τους συμπαίκτες μου ήταν πάντα οι καλύτερες και όλοι μου έκαναν την ίδια ερώτηση. «Γιατί; Τι συνέβη;». Δεν έμαθα ποτέ το λόγο αλλά  δημιούργησα ποτέ πρόβλημα, ούτε στους συμπαίκτες μου, ούτε στον προπονητή. Σεβάστηκα την επιλογή αυτή. Σεβάστηκα το σήμα της ομάδας που μου προσέφερε ένα συμβόλαιο.

Από την άλλη πλευρά ο σύλλογος δεν με σεβάστηκε καθόλου. Θέλω να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κόσμο της Τουλούζ. Θέλω η ομάδα να επιστρέψει εκεί όπου αξίζει, γιατί η θέση της δεν είναι η δεύτερη κατηγορία. Καλή συνέχεια σε όλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.