Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ: «Ήταν πιο γρήγορη η Παρί…»

Ήταν μία «ανάσα» από την Μπαρτσελόνα, αλλά τελικά υπέγραψε τρία χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ μετά από πέντε επιτυχημένα χρόνια στο «Άνφιλντ», αποφάσισε να υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν και να αρχίσει ένα νέο ποδοσφαιρικό ταξίδι. Σε συνέντευξη του ο Ολλανδός μέσος, παραδέχεται ότι αρχικά πίστευε ότι ήταν στο δρόμο προς τη Βαρκελώνη, προτού η Παρί τον πείσει να υπογράψει, με ένα πιο ελκυστικό project.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν ήταν πεπεισμένος ότι θα επανενωθεί με τον Βαϊνάλντουμ στην Καταλονία, μετά την κοινή τους συνύπαρξη για 18 μήνες στην Εθνική Ολλανδίας. Αλλά ο διεθνής μέσος ήθελε να επιλύσει το πρόβλημα ανεύρεσης νέας ομάδας, πριν από το Euro 2020.
«Ήταν μια δύσκολη επιλογή. Διαπραγματευτήκαμε με τη Μπαρτσελόνα για τέσσερις εβδομάδες, αλλά δεν καταλήξαμε σε συμφωνία», δήλωσε ο Βαϊνάλντουμ σε δημοσιογράφους, πριν από τη σύγκρουση της Ολλανδίας με την Ουκρανία. «Η Παρί ήταν πιο γρήγορη και μου μίλησαν περισσότερο για τα σχέδια τους. Για να είμαι ειλικρινής, σκέφτηκα ότι θα πάω στη Μπαρτσελόνα, επειδή στην αρχή ήταν ο μόνος ενδιαφερόμενος σύλλογος. Η Παρί και η Μπαρτσελόνα είναι και τα δύο υπέροχα κλαμπ και δύο ομάδες που θα ήθελα να παίξω. Ήθελα να πάρω την απόφασή μου πριν από την έναρξη του Euro και στο τέλος επέλεξα την Παρί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.