Παρί: Μέσα στο Σαββατοκύριακο υπογράφει ο Ντοναρούμα

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Ιταλίας, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, πρόκειται να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στην Παρί αυτό το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία, ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Μίνο Ραϊόλα, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον γαλλικό σύλλογο και ο νεαρός τερματοφύλακας θα αφήσει τη Μίλαν μετά από 251 ματς και έξι χρόνια μετά το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα το 2015 σε ηλικία 16 ετών.

Η Μίλαν απέκτησε τον Γάλλο Μενιάν για αντικαταστάτη του Ντοναρούμα και ο αθλητικός διευθυντής των «ροσονέρι», Πάολο Μαλντίνι δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την αποχώρηση του 22χρονου τερματοφύλακα. «Είναι δύσκολο να το αποδεχτούμε», δήλωσε ο 52χρονος θρύλος του συλλόγου όταν επιβεβαίωσε τη «φυγή» του Ντοναρούμα.

«Το συνειδητοποιώ ότι θα συμβεί, αλλά είναι επίσης όλο και πιο δύσκολο να δούμε την καριέρα του σε μία άλλη ομάδα. Πρέπει όμως να σεβόμαστε εκείνους που έδωσαν τόσα πολλά στη Μίλαν και να θυμόμαστε ότι ο Ντοναρούμα δεν θα στερείται σεβασμού από εμάς. Μπορεί να συμβεί μερικές φορές να ακολουθήσει κάποιος διαφορετικά μονοπάτια. Του εύχομαι όμως τα καλύτερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.