Παρί: Μετρητά και παίκτες για τον Χακίμι

Η Παρί Σεν Ζερμέν ελπίζει ότι μπορεί να πείσει την Ίντερ να δεχτεί την προσφορά 60 εκατομμύρια ευρώ, συν έναν ή περισσότερους παίκτες για να απελευθερώσει τον Ασράφ Χακίμι.

Έχει αναφερθεί ευρέως στην Ιταλία και στη Γαλλία ότι οι «νερατζούρι» απέρριψαν την αρχική πρόταση 60 εκατομμυρίων ευρώ των Παριζιάνων για τον 22χρονο, ο οποίος προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με 7 γκολ και 10 ασίστ στη Serie A. Η Ίντερ θέλει τουλάχιστον 80 εκατομμύρια ευρώ να απελευθερώσει τον Μαροκινό full back.

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας είχε καταβάλλει 45 εκατομμύρια ευρώ τον Σεπτέμβριο του 2020 για να τον αποκτήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την περίοδο δανεισμού του στη Ντόρτμουντ. Σύμφωνα με το le10sport.com στη Γαλλία, η Παρί ελπίζει τώρα να γεφυρώσει το κενό, προσφέροντας έναν ή περισσότερους παίκτες ως μέρος της συμφωνίας.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο Χακίμι έχει συμφωνήσει τους προσωπικούς του όρους με τον γαλλικό σύλλογο και είναι διατεθειμένος να απορρίψει οποιαδήποτε άλλη πρόταση προκειμένου να γίνει μέλος της Παρί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.