Πρόστιμο στον αθλητικό διευθυντή

Πρόστιμο στον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Ζοζέ Ανιγκό, επέβαλε η διοίκηση της Μαρσέιγ για κριτική που άσκησε στον προπονητή της ομάδας, Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Πρόστιμο στον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Ζοζέ Ανιγκό, επέβαλε η διοίκηση της Μαρσέιγ για κριτική που άσκησε στον προπονητή της ομάδας, Ντιντιέ Ντεσάμπ. «Υπενθυμίζω σε κάθε εργαζόμενο, ανεξάρτητα από τη θέση που κατέχει στο σύλλογο, ότι δεσμεύονται από το επαγγελματικό απόρρητο. Ως εκ τούτου, χρηματικό πρόστιμο επιβλήθηκε στον αθλητικό διευθυντή», είπε ο πρόδρος της Μαρσέιγ, Βίνσεντ Λαμπρούν.

Ο Ντεσάμπ με τον Ανιγκο είχαν διαφωνήσει για την πολιτική του συλλόγου σε μεταγραφικά θέματα, έχουν γράψει τοπικές εφημερίδες της Μασσαλίας.

«Δεν θα μιλήσω για πράγματα που γνωρίζω ότι ξέρετε, όπως ξέρουν και πολλοί άλλοι άνθρωποι», είχε δηλώσει σε σχετική ερώτηση ο Ντεσάμπ την Παρασκευή, πριν τη νίκη της ομάδας του κατά της Αζαξιό (2-0).

Ο Ανιγκο αισθάνθηκε ότι το σχόλιο του Ντεσάμπ αφορούσε αυτόν και απάντησε: «Αυτός (ο Ντεσάμπ) θα έπρεπε να σκέπτεται δύο φορές πριν μιλήσει αντί να λέει ηλίθια πράγματα, όπως με τη συγκεκριμένη δήλωσή του. Είναι ανεύθυνο».

Η Μαρσέιγ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, είχε κακό ξεκίνημα στο γαλλικό πρωτάθλημα, αφού έχει 2 μόνο νίκες σε 11 αγώνες και κατέχει τη 12η θέση, 14 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερέν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.