Μπρεστ-ΠΣΖ 0-2: Παρηγοριά το Κύπελλο (hls)

Η ΠΣΖ νίκησε τη Μπρεστ, όμως έκανε το ίδιο και η Λιλ απέναντι στην Ανζέ για να στεφθεί εκείνη πρωταθλήτρια. Η ομάδα του Ποτσετίνο έμεινε με την κατάκτηση του Κυπέλλου Γαλλίας, ενώ η Μπρεστ απέφυγε τα μπαράζ παραμονής.

Η ΠΣΖ δεν κρατούσε την τύχη στα χεριά της καθώς νίκη της Λιλ θα εκμηδένιζε την αξία δικής της επικράτησης απέναντι στη Μπρεστ. Οι γηπεδούχοι ήθελαν να αποφύγουν την 18η θέση και την περιπέτεια των μπαράζ παραμονής.

Η εξέλιξη της αναμέτρησης είχε από την αρχή δυσκολίες για την ΠΣΖ. Αυτές αυξήθηκαν όταν ο Νεϊμάρ αστόχησε σε πέναλτι στο 18ο λεπτό, έχοντας μάλιστα πληροφορηθεί η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ότι την ίδια ώρα η Λιλ είχε πάρει προβάδισμα.

Ωστόσο η τύχη “έκλεισε το μάτι” στον Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος εκτέλεσε κόρνερ στο 37ο λεπτό το οποίο κατέληξε στα δίχτυα με τη μπάλα να έχει αλλάξει πορεία από την πλάτη του Ρομέν Φεβρ. Αυτογκόλ και αλλαγή ψυχολογίας για τους Παριζιάνους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπρεστ δυσκολεύθηκε να πάρει τη μπάλα από τους φιλοξενούμενους κι όταν ο Φεβρ βρέθηκε σε εξαιρετική θέση για την ισοφάριση στο 69ο λεπτό ο Κέιλορ Νάβας υπογράμμισε γιατί αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας στη φετινή Ligue 1.

Στο 71ο λεπτό ο Κίλιαν Εμπαπέ έκανε το 2-0 κι η Μπρεστ που βρισκόταν στα μπαράζ, στήριζε πια όλες τις ελπίδες της στα αποτελέσματα της Λοριάν και τη Ναντ. Η ήττα της τελευταίας από τη Μονπελιέ εξασφάλισε την παρουσία της Μπρεστ και την επόμενη σεζόν στο Σαμπιονά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.