Λιλ – Νις 2-0: Τουρκική υπόθεση το ρετιρέ (hls)

Η Λιλ προσπέρασε την Παρί Σεν Ζερμέν και ξανακάθισε στη κορυφή της βαθμολογίας τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος του Σαμπιονά με πρωταγωνιστές και σκόρερ δύο Τούρκους.

Η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ ήθελε νίκη απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Νις και την πήρε! Νωρίτερα η Παρί είχε νικήσει στο Παρκ Ντε Πρενς τη Λανς (2-1) περνώντας προσωρινά στη κορυφή της Ligue 1. Η ομάδα της Βρετάνης ζει μέρες του 2011, όταν είχε πανηγυρίσει το τελευταίο πρωτάθλημα της με τον Ρούντι Γκαρσία στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας.

Ο 35ρονος Τούρκος επιθετικός, Μπουράκ Γιλμάζ, στην πρώτη του σεζόν στη Βρετάνη πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις και για ακόμα μια φορά έδωσε λύση και προβάδισμα. Στο πρώτο σουτ που επιχείρησε βρήκε δίχτυα για 13η φορά στο πρωτάθλημα, 15η σε όλες τις διοργανώσεις και άνοιξε το σκορ (1-0, 13ο λεπτό). Στο δεύτερο ημίχρονο το έργο της Λιλ έγινε πολύ εύκολο καθώς ο Λοτόμπα αντίκρισε 2η κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Μπαμπά. Η Νις, που αναγκάστηκε να βγάλει όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο, δέχτηκε γκολ στο 55ο λεπτό από τον Ζεκί Τσελίκ και εκεί τελείωσε το ματς. Η Νις έμεινε πίσω και περίμενε τη Λιλ που άγγιξε το 3ο γκολ στο 64ο λεπτό με τον Μπουράκ Γιλμάζ να σημαδεύει το δοκάρι.

Λιλ: Μενιάν, Φόντε, Μπότμαν, Ρεϊνίλντο, Τσελίκ, Σουμαρέ (74′ Ικονέ), Αντρέ, Αραούζο (74′ Σέκα) , Μπαμπά, Ντέιβιντ, Γιλμάζ (70′ Γιαζίτσι)

Νις: Μπενίτες, Καμαρά (70′ Ενσοκί), Λοτομπά, Σαλιμπά, Τολιμπό, Σναιντερλέν, Μπουνταουί (75′ Λες – Μελού), Κλοντ – Μορίς, Ατάλ (70′ Πελμάρ), Ρόνι Λόπες (52′ Ντάνιλουκ), Ντόλμπεργκ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.