Στρασβούργο-ΠΣΖ 1-4-: Με το μυαλό στη Μπάγερν (hls)

Η ΠΣΖ πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο για να "καθαρίσει" το ματς από νωρίς κόντρα στο θαρραλέο Στρασβούργο και να σκεφθεί τη ρεβάνς με τη Μπάγερν στο Τσάμπιονς Λιγκ

Η ΠΣΖ πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο για να “καθαρίσει” το ματς από νωρίς κόντρα στο Στρασβούργο, το οποίο ήταν θαρραλέο σε όλο το ματς και απειλητικό στην αρχή.

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι στο ένατο λεπτό όταν η μπάλα στο έξοχο σουτ του Τόμασον κατέληξε στο δοκάρι του εξουδετερωμένου Νάβας. Όταν όμως ο Κιλιάν Εμπαπέ “πάτησε γκάζι” στο 16ο λεπτό η ΠΣΖ απογειώθηκε. Το 21ο γκολ του Εμπαπέ συμπλήρωσε εννέα λεπτά αργότερα ο Πάμπλο Σαράμπια και ο Μόισε Κεν στο κλείσιμο του πρώτου ημιχρόνου, για να οδηγηθούν οι Παριζιάνοι στα αποδυτήρια χωρίς άλλες σκέψεις για το ματς.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν αντιδράσουν, αλλά η διαοφρά ποιότητας δεν τους επέτρεψε να βάλουν σε πίεση την ΠΣΖ.

Ο 19χρονος Ντιόν Σαχί που πέρασε σαν αλλαγή μείωσε στην πρώτη επαφή με τη μπάλα στο 63ο λεπτό και ο Λεάντρο Παρέδες με εκτέλεση φάουλ στο 79ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η ΠΣΖ είναι δεύτερη στο Σαμπιονά, με τρεις βαθμούς λιγότερους από τη Λιλ και με έξι ακόμη ματς μέχρι το τέλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.