Τσεκάρει Γκαρντ η Άρσεναλ

Ο Ρεμί Γκαρντ φέρεται να είναι ο επικρατέστερος για την αντικατάσταση του Βενγκέρ στον πάγκο της Άρσεναλ.

Ο Ρεμί Γκαρντ φέρεται να είναι ο επικρατέστερος για την αντικατάσταση του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της Άρσεναλ. Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, η διοίκηση των «κανονιέρηδων» έχει αρχίσει να σκέφτεται το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Αλσατού τεχνικού, μετά το κακό ξεκίνημα των Λονδρέζων την εφετινή σεζόν. Ο τεχνικός της Λιόν θεωρείται από τους ιθύνοντες της ομάδας, ως ένας από τους επικρατέστερους για την αντικατάστασή του.

Από την πλευρά του, ο Γάλλος τεχνικός σε πρόσφατες δηλώσεις του, αναφέρθηκε στην εφετινή πορεία της αγγλικής ομάδας. Αρχικά, ο Γκαρντ δήλωσε: «Δεν περίμενα τις τελευταίες φετινές μεταγραφές της Άρσεναλ. Προφανώς ο Ντέιν είχε παρακολουθήσει αυτές τις περιπτώσεις και είχε παραδώσει σχετικούς φακέλους στον Αρσέν, πριν φύγει. Παρακολουθούσε κάθε πιθανή προσθήκη, ώστε να ταιριάζει στην ομάδα. Θα λείψει πολύ».

Και συμπλήρωσε: «Ο Αρσέν θέτει πάντα το ταλέντο σε πρωταρχικό επίπεδο. Στο δικό του μυαλό, ο αμυντικός πρέπει να είναι καλός ποδοσφαιριστής. Προτιμά την επιβολή του στους αντιπάλους με την κατοχή της μπάλας. Αυτό έχουν πετύχει Μπαρτσελόνα, Ισπανία και Γερμανία. Πως θα φθάσει εκεί, όμως, χωρίς τους καλύτερους διαθέσιμους παίκτες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.