Ο Ντι Μεκό “ξεγυμνώνει” τη Μαρσέιγ

Σύμφωνα με τον παλαίμαχο αμυντικό της, Ερίκ Ντι Μεκό η Μαρσέιγ παρουσιάζει φέτος πολλά προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία.

Σύμφωνα με τον παλαίμαχο αμυντικό της, Ερίκ Ντι Μεκό η Μαρσέιγ παρουσιάζει φέτος πολλά προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία. «Αυτό που λείπει από τη Μαρσέιγ  είναι η ισορροπία ως ομάδα. Ο Ντιντιέ προσπάθησε αμέσως να παρουσιάσει ένα επιθετικό σχήμα. Η ποιότητα υπήρχε ήδη, αλλά δυστυχώς παρουσιάστηκαν πολύ μεγάλα προβλήματα στην άμυνα που δεν βοήθησαν στη λειτουργία της ομάδας. Τέτοια που μπορεί να γίνουν επικίνδυνα. Επτά γκολ σε τέσσερα ματς είναι πολλά για μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει» δήλωσε ο Ντι Μεκό στη Le Phoceen,

Και συνέχισε: ««Σίγουρα μπορεί να πει κάποιος ότι η απουσία του Χάιντσε, δημιούργησε προβλήματα στη Μαρσέιγ. Ότι δεν έπρεπε να φύγει. Εγώ αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω. Η Μαρσέιγ έχει και άλλους παίκτες που μπορούν να παίξουν αυτόν το ρόλο. Αλλά ας πούμε ο Ντιαβαρά, που έπρεπε να είναι στην κορυφή αυτήν τη στιγμή, τραυματίστηκε. Ο Ντιαρά είχε ένα δύσκολο ξεκίνημα, που τον άφησε πίσω και θα χρειαστεί χρόνο, ενώ και Μπία έχει επίσης τραυματιστεί. Όλα αυτά δεν είναι καλά και σίγουρα δεν μπορείς να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα. Είπα από την αρχή, ότι ο Ντεσάμπ δεν βοηθήθηκε σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν»

Αναφερόμενος στον τερματοφύλακα, Στιβ Μανταντά, είπε: «Ο Στιβ Μανταντά συχνά κλείνεται στον εαυτό του. Στο παιχνίδι με τη Λιλ νομίζω ότι και ο ίδιος αναγνώρισε ότι θα έπρεπε να χειριστεί τις καταστάσεις λιγότερο πολύπλοκα. Και αυτό που δεν έκανε λειτούργησε αρνητικά στην υπεράσπιση της εστίας του. Όμως δεν ανησυχώ γι’ αυτόν. Εάν υπάρχει μία θέση που δεν ανησυχώ στη Μαρσέιγ, είναι αυτή του τερματοφύλακα. Είμαι σίγουρος ότι θα ανακάμψει».

Ο Ντι Μεκό μίλησε και για την απόδοση του Ζερεμί Μορέλ: «Την περασμένη σεζόν, μιλώντας στο ραδιόφωνο, είχα πει ότι αυτός ο παίκτης ήταν για μένα μια αποκάλυψη στη Λοριάν. Έδειξε καλά πράγματα, όμως νομίζω ότι δεν είναι ακόμα όπως πρέπει στις αμυντικές του υποχρεώσεις. Είναι καλός επιθετικός στην κόντρα, αλλά φαίνεται να ενδιαφέρεται λιγότερο για την αμυντική του συμπεριφορά. Δεν έχει αμυντικά αντανακλαστικά. Πάντως θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα γι’ αυτόν εάν η ομάδα αρχίσει και τρέχει στην άμυνα. Σίγουρα θα χρειαστεί υπομονή και από τους φιλάθλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας