Η Κυανή Ακτή έχει «αφεντικό»

Λίγα λεπτά χρειάστηκε η Μονακό για να «καθαρίσει» το ντέρμπι της Κυανής Ακτής, απέναντι στη Νις (0-3) και να συνεχίσει να κάνει πρωταθλητισμό στο γαλλικό Σαμπιονά.

Λίγα λεπτά χρειάστηκε η Μονακό για να «καθαρίσει» το ντέρμπι της Κυανής Ακτής, απέναντι στη Νις (0-3) και να συνεχίσει να κάνει πρωταθλητισμό στο γαλλικό Σαμπιονά.

Νίκαια και Μόντε Κάρλο είναι δύο υπέροχες παραλιακές πόλεις της Κυανής Ακτής, που απέχουν τόσο κοντά αλλά διαφέρουν τόσο πολύ! Η αίγλη του Πριγκιπάτου, έτσι κι αλλιώς, είναι απαράμιλλη, ενώ η Νίκαια είναι μία πιο γήινη πόλη με όλα τα καλά και τα άσχημά της.

Ως την επόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων, η Μονακό μπορεί να υπερηφανεύεται πώς είναι το «αφεντικό» της περιοχής! Χρειάστηκε δεκαοκτώ λεπτά για να σημειώσει δύο τέρματα στην «Αλιάνς Ριβιέρα», σημείωσε ένα ακόμη στο τέλος με αποτέλεσμα να πάρει μία νίκη η οποία της επιτρέπει να συνεχίσει να διεκδικεί τον τίτλο με καλές πιθανότητες, χωρίς να μείνει πίσω.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι Μονεγάσκοι έφτασαν τους 35 βαθμούς και βρίσκονται στο -2 από την πρωτοπόρο Παρί, που έχει ένα ματς λιγότερο, στο -1 από τη Λιλ των 36 πόντων ενώ έφτασαν τη διαφορά τους από την τέταρτη Μαρσέιγ στους +8 βαθμούς!

Η Νις, αντίθετα, έμεινε στους 17, γνώρισε την τρίτη της ήττα στο Σαμπιονά, στη νέα έδρα της, και συμπλήρωσε τρία ματς χωρίς να σκοράρει και έξι σερί ήττες, με τον προπονητή της Κλοντ Πιέλ να βρίσκεται, πλέον, κάτω από τεράστια πίεση. Το θετικό είναι η επιστροφή του καλύτερού της σκόρερ Τσβίτανιτς, που είχε τραυματισμό, στο αρχικό σχήμα.

Ροντρίγκεζ στο 5΄, Ριβιέρ στο 23΄ και Οκάμπος στο 89΄ «καθάρισαν» το παιχνίδι κι έδωσαν με δικά τους γκολ τη νίκη στην ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 υπέρ των Μονεγάσκων μέσα στη γειτονική Νίκαια, χωρίς μάλιστα να έχουν στη διάθεσή τους τον Φαλκάο που ήταν εκτός αποστολής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.