Ιμπραΐμοβιτς: «Βάζω ωραία γκολ»

Τα ...γένια, που δεν έχει, ευλόγησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τονίζοντας πως τα γκολ που βάζει, δύσκολα μπορεί να τα βάλει άλλος παίκτης.

Τα …γένια, που δεν έχει, ευλόγησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τονίζοντας πως τα γκολ που βάζει, δύσκολα μπορεί να τα βάλει άλλος παίκτης. Ο Σουηδός επιθετικός τόνισε μόνο σε βιντεοπαιχνίδια μπορεί κάποιος να δει παρόμοια γκολ, ενώ συμπλήρωσε πως πλέον αυτά έχουν γίνει αρκετά ρεαλιστικά.

Αρχικά, ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν δήλωσε: «Βάζω πολλά γκολ που είναι δύσκολο να τα βάλει κάποιος άλλος. Είναι αυτό το είδος των γκολ που μένουν στον κόσμο. Με την Παρί σκόραρα με ακροβατικό τρόπο με την φτέρνα και είναι δύσκολο να δεις κάτι τέτοιο κάθε εβδομάδα».

Στη συνέχεια, ο Σουηδός ποδοσφαιριστής υπογράμμισε: «Αλλά πιστέψτε με, όταν σκοράρω γκολ σαν αυτά, νιώθω καλά. Συνήθως τέτοια γκολ τα βάζεις στα βιντεοπαιχνίδια και δεν μπορείς να συγκρίνεις το συναίσθημα άμα βάλεις ένα τέτοιο στην πραγματικότητα. Για να είμαι ειλικρινής, δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να σκοράρει τόσο θεαματικά όπως ο Ζλάταν στα βιντεοπαιχνίδια, παρόλο που αυτά τα παιχνίδια είναι τόσο ρεαλιστικά στις μέρες μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.