Μπο: «Η Άρσεναλ μπορεί τον τίτλο»

Πεπεισμένος πως η Άρσεναλ μπορεί να κατακτήσει το εφετινό Champions League εμφανίστηκε ο Ελί Μπο, εν όψει της μεταξύ τους αναμέτρησης στο Λονδίνο.

Πεπεισμένος πως η Άρσεναλ μπορεί να κατακτήσει το εφετινό Champions League εμφανίστηκε ο Ελί Μπο, εν όψει της μεταξύ τους αναμέτρησης στο Λονδίνο. Ο τεχνικός της Μαρσέιγ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ και υπογράμμισε πως η ομάδα του θα έχει δύσκολο έργο στο ματς του «Έμιρεϊτς».

Μεταξύ άλλων, ο Μπο τόνισε για τον αγώνα με τους «κανονιέρηδες»: «Η Άρσεναλ έχει μια εξαιρετικά δυνατή ομάδα. Είναι η καλύτερη ομάδα στον όμιλό μας και θα προκριθούν στην επόμενη φάση. Όταν φτάνεις στους «16» ή στα προημιτελικά, οι διαφορές μεταξύ των ομάδων είναι μικρές. Παρόλα αυτά, φέτος η Άρσεναλ έχει μια ακατάβλητη επιθετική ποιότητα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Δε θέλουμε να τελειώσουμε τον όμιλο χωρίς βαθμούς. Θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό μας, στα δυο ματς που απομένουν για το τέλος των ομίλων. Η ομάδα μας αποτελεί από αρκετούς νεαρούς παίκτες, οι οποίοι έχουν επιθυμία να πετύχουν και να κερδίσουν εμπειρίες από το Champions League. Επίσης, όμως θα πρέπει να καταλάβουν πόση δουλειά έχουμε ακόμα μπροστά μας. Όλοι μας θέλουμε να είμαστε σε αυτή τη διοργάνωση και του χρόνου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.