Στήριξη στον Κομπουαρέ

Αποφασισμένος να στηρίξει τον Αντουάν Κομπουαρέ εμφανίζεται ο Λεονάρντο.

Αποφασισμένος να στηρίξει τον Αντουάν Κομπουαρέ εμφανίζεται ο Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν φέρονταν τις τελευταίες ημέρες να βρίσκεται σε επαφές με τον Κάρλο Αντσελότι, προκειμένου να αναλάβει ο Ιταλός τεχνικός την τεχνική ηγεσία των πρωτευουσιάνων.

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός διευθυντής τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τον Αντουάν Κομπουαρέ. Απολαμβάνει την εμπιστοσύνη όλων, συμπεριλαμβανομένων και των παικτών. Το πρότζεκτ είναι με αυτόν και όλος ο σύλλογος τον υποστηρίζει. Υπάρχει πολύς χρόνος ακόμη και δεν βιαζόμαστε, καθώς η σεζόν μόλις ξεκίνησε. Πολλοί από τους παίκτες ήρθαν πριν από λίγο καιρό και θα χρειαστούν χρόνο μέχρι να προσαρμοστούν. Όλα αυτά που συμβαίνουν είναι φυσιολογικά. Τίποτα δεν έχει αλλάξει σχετικά με το πρότζετκ μας, ειδικά σε ό,τι αφορά τον προπονητή».

Στην συνέχεια, ο Λεονάρντο υπογράμμισε: «Έχουμε ξεκινήσει ένα πρότζεκτ και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτά που έχουμε πετύχει. Θα συνεχίσουμε και είμαι σίγουρος ότι η σεζόν θα είναι επιτυχημένη. Επαναλαμβάνω ότι ο Αντουάν Κομπουαρέ είναι στο πρότζεκτ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μαζί του. Σε κάθε περίπτωση, δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Κομπουαρέ σχετικά με τα αποτελέσματα της ομάδας. Τίποτα δεν έχει αλλάξει από το ξεκίνημα της σεζόν. Χρειαζόμαστε ακόμη χρόνο και είμαι πολύ αισιόδοξος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!