Παρίσι καλεί…Κόουλ

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τζο Κόουλ έχει εκφράσει η Παρί Σεν Ζερμέν...

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Τζο Κόουλ έχει εκφράσει η Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα του Λεονάρντο, μετά την έλευση και των Αράβων ιδιοκτητών στη Γαλλία, φαίνεται πως έχουν αρκετά μεγάλη οικονομική άνεση και για το λόγο αυτό κοιτάζουν συνεχώς για ποδοσφαιριστές από το πάνω «ράφι».
 
Νέο όνομα που προστέθηκε στη μετεγγραφική λίστα των Παριζιάνων είναι αυτό του άσου της Λίβερπουλ ο οποίος φαίνεται πως δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στους «κόκκινους» παρά το γεγονός πως πήρε κανονικά μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας. Η Παρί Σεν Ζερμέν πιστεύει πως μπορεί να αποκτήσει τον παίκτη ως ελεύθερο ενώ στον ίδιο είναι πρόθυμη να του προσφέρει ως και 100 χιλιάδες ευρώ εβδομαδιαίως

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κόουλ έχει εκφράσει και η ΚΠΡ η οποία θέλει να εντάξει τον Άγγλο παίκτη στο δυναμικό της με τη μορφή του δανεισμού. Ο ίδιος ο παίκτης, μιλώντας στο στενό του οικογενειακό περιβάλλον, τόνισε πως αν δεν υπάρξει κάποια ικανοποιητική πρόταση από την Πρέμιερ Λιγκ, τότε θα ήθελε να αγωνιστεί σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα της Ευρώπης.  

Αυτή πάντως δεν είναι η μοναδική περίπτωση ποδοσφαιριστή που εξετάζει από την Αγγλία η Παρί Σεν Ζερμέν καθώς πριν μερικές μέρες έγινε γνωστό πως ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ βρίσκεται μια «ανάσα» από την μετακόμισή του στο Παρίσι.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.