Τέλος ο Ραβανέλι από Αζαξιό

Η νέα ήττα της Αζαξιό στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά εντός έδρας με 3-1 από τη Βαλανσιέν, ανάγκασε τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας να δείξει την πόρτα της εξόδου στον τεχνικό, Φαμπρίτσιο Ραβανέλι.

Η νέα ήττα της Αζαξιό στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά εντός έδρας με 3-1 από τη Βαλανσιέν, ανάγκασε τη διοίκηση της γαλλικής ομάδας να δείξει την πόρτα της εξόδου στον τεχνικό, Φαμπρίτσιο Ραβανέλι.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Αλέν Ορσονί, βλέποντας την Αξαζιό να γνωρίζει την τέταρτη συνεχόμενη ήττα, δεν είχε άλλη επιλογή από το να… “σταματήσουμε τη συνεργασία μας με τον Φαμπρίτσιο Ραβανέλι και το βοηθό του Τζιαμπιέρο Βεντρόνε. Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση. Μου αρέσουν αυτοί οι δυο άνδρες και ήθελα να δουλέψω μαζί τους. Κατά τη διάρκεια της προεδρίας μου δεν είχα δει ποτέ τεχνικό επιτελείο να δουλεύει τόσο σκληρά, για να μην αναφέρω τις πολλές ώρες που αφιέρωσαν στην ομάδα.

Δυστυχώς, όμως, αναγκάστηκα να πάρω αυτή την απόφαση. Η ήττα από τη Βαλανσιέν δεν επηρέασε την απόφασή μου. Αυτή η σκέψη ήρθε μετά τον αγώνα με τη Ναντ. Δεν ισχυρίζομαι ότι η απόφαση που πήρα ότι ήταν η πιο σωστή, αλλά έπρεπε κάτι να κάνω. Ο χρόνος θα δείξει..”.

Ο ίδιος ο Ραβανέλι μίλησε στο Canal+ για το θέμα της απομάκρυνσής του… “Είμαι πολύ απογοητευμένος. Πονάει… Αυτή, όμως, είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο. Δούλεψα και προσπάθησα να εξασφαλίσω τις συνθήκες για να πάνε όλα καλά, αλλά δεν πήγαν. Δεν είμαι εκνευρισμένος. Είχαμε πολλά προβλήματα και δεν είχα ποτέ όλη την ομάδα στη διάθεσή μου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.