Συνήλθε η Λυών

Μετά από πέντε αγώνες, για όλες τις διοργανώσεις, η Λυών επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας της Ναντ με 3-1 για την έκτη αγωνιστική του γαλλικού Σαμπιονά.

Μετά από πέντε αγώνες, για όλες τις διοργανώσεις, η Λυών επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας της Ναντ με 3-1 για την έκτη αγωνιστική του γαλλικού Σαμπιονά.

Η ομάδα του Ρεμί Γκαρντ είχε πέντε ματς για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, τη Λιγκ 1 και τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ γευτεί τη χαρά της νίκης. Η κατάσταση έμοιαζε οριακή για την Ολιμπίκ, η οποία, πάντως, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος επιβεβαίωσε την καλή παράδοση, στο «Ζερλάν», με τη Ναντ επικρατώντας των «καναρινιών» με 3-1.

Οι οιωνοί δεν ήταν καλοί μια και οι φιλοξενούμενοι του κόουτς Ντερ Ζακαριάν προηγήθηκαν στο 24΄ με γκολ του Βερετού, μετά από ασίστ του Σισοκό. Ο Γκομίς, όμως, έφερε άμεσα το παιχνίδι στα ίσια στο 26΄, έπειτα από συνεργασία με τον Μπριάντ, με αποτέλεσμα να κοπούν τα πόδια της Ναντ από τη γρήγορη ισοφάριση.

Γκρενιέ στο 55΄ και Μπριάντ στο 73΄, έπειτα από ασίστ του Γκρενιέ, «καθάρισαν» το παιχνίδι για τη Λυών η οποία έφτασε τους δέκα βαθμούς και βρίσκεται έβδομη στη βαθμολογία. Η Ναντ έμεινε στους επτά, ενώ η Βαλενσιέν στους τρεις μετά τη βαριά ήττα στη Νίκαια από τη Νις με 4-0. Κι εδώ «μίλησε» η παράδοση που θέλει τους φιλοξενούμενους να μην κερδίζουν στην Κυανή Ακτή!

Η Νις, που εγκαινίασε τη νέα έδρα της «Αλιάνς Ριβέρα», είχε ως «όπλο» το κατάμεστο νέο της γήπεδο και πήρε ισχυρό προβάδισμα από το πρώτο 45λεπτο με το πέναλτι του Τσβίτανιτς στο 32΄ (1-0) και το 2-0 του Μποτό στο 44΄. Μπρουλς και Μποσέτι διαμόρφωσαν το τελικό σκορ στο 69΄ και το 74΄ αντίστοιχα με τη Νις να φτάνει την τέταρτη θέση και τους 11 πόντους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.