Ξεπέρασε με νίκη τον αποκλεισμό η Σεντ Ετιέν

Μετά τον αποκλεισμό, με δύο ήττες, από την Έσμπιεργκ και το Γιουρόπα Λιγκ, η Σεντ Ετιέν επέστρεψε με «τρίποντο» επί της Μπορντό στις εγχώριες υποχρεώσεις της.

Μετά τον αποκλεισμό, με δύο ήττες, από την Έσμπιεργκ και το Γιουρόπα Λιγκ, η Σεντ Ετιέν επέστρεψε με «τρίποντο» επί της Μπορντό στις εγχώριες υποχρεώσεις της.

Για την τέταρτη αγωνιστική του γαλλικού Σαμπιονά η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ άνοιξε το σκορ στο «Ζοφρουά Γκισάρ» με τον Χαμουμά στο 8΄, μετά από ασίστ του Νικολίτα, με το γεγονός ότι σημείωσε δεύτερο γκολ με την έναρξη του δεύτερου μέρους να είναι κομβικό για την τελική επικράτηση.

Ο Περέν στο 50΄, λοιπόν, έκανε το 2-0 μετά από συνεργασία με τον Κοργκνέ, ενώ οι «γιρονδίνοι» το μόνο που μπόρεσαν να πετύχουν είναι να μειώσουν το σκορ με τον Ομπράνιακ στο 90΄.

Ήταν η τρίτη νίκη φέτος για τους «στεφανουά» σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος, με τον σκόρερ του 1-0 Χαμουμά να «χτίζει», πλέον, μία εντός έδρας παράδοση έχοντας πετύχει τα πέντε από τα έξι του τέρματα, συνολικά, με τη φανέλα της Σεντ Ετιέν στο «Ζοφρουά Γκισάρ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.