Στις καθυστερήσεις η Παρί!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ Παρί Σεν Ζερμέν δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στη Γκινγκάμπ εντός έδρας για την τέταρτη αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος και κέρδισε 2-0 με δύο γκολ στις καθυστερήσεις!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ Παρί Σεν Ζερμέν δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στη Γκινγκάμπ εντός έδρας για την τέταρτη αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος, κερδίζοντας 2-0 με δύο γκολ στις καθυστερήσεις!

Οι Παριζιάνοι ήταν κυρίαρχοι του αγώνα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Στο πρώτο μέρος απείλησαν κυρίως με στημένες φάσεις, με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να εκτελεί φάουλ στο δοκάρι μόλις στο 2′

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Λοράν Μπλαν πίεσε ασφυκτικά την αντίπαλό της, ωστόσο με το ματς να μπαίνει στις καθυστερήσεις όλα έδειχναν γκέλα για τους γηπεδούχους. Δεν ήταν όμως έτσι.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Αντριάν Ραμπιό – που είχε μπει σαν αλλαγή στο παιχνίδι – λύτρωσε τους γηπεδούχους παίρνοντας το ριμπάουντ από κοντά μετά από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα της Γκινγκάμπ Σαμασά σε κεφαλιά του Άλεξ μετά από φάουλ του Μότα.

Ένα λεπτό αργότερα η Παρί διπλασίασε τα τέρματά της με σουτ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν για την ομάδα του Μπλαν, η οποία σκοράρει σε 15ο σερί αγώνα πρωταθλήματος…

Η σύνθεση της Παρί (4-3-3): Σίριγκου – Φαν Ντερ Βιλ, Τιάγκο Σίλβα, Άλεξ, Μάξγουελ – Παστόρε (64′ Ραμπιό), Μότα, Ματουιντί – Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς, Λαβέτσι (64′ Λούκας).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.