Μαραντόνα: «Άλλο εγώ, άλλο ο Μέσι»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Αργεντινής και κατά πολλούς κορυφαίους παίκτης στην παγκόσμια ιστορία του ποδοσφαίρου, τόνισε πως ο χρόνος θα δείξει για το αν ο Μέσι είναι καλύτερος ποδοσφαιριστής από αυτόν. Επίσης, τόνισε πως δεν έχει έρθει σε επαφή με την Σαν Λορέντζο για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, ενώ αναφέρθηκε και στο δεύτερο γκολ του Μέσι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, στον ημιτελικό του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Ο Μαραντόνα δήλωσε αρχικά για τον Μέσι στην εφημερίδα «Clarin»: «Αυτή τη στιγμή ο Μέσι είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο. Ο Μαραντόνα είναι ο Μαραντόνα, ο Μέσι είναι ο Μέσι, τελεία. Εγώ έχω κάνει ήδη την καριέρα μου, ο Λέο γράφει τώρα ιστορία. Και είναι η ιστορία αυτή που θα αποφανθεί κάποια ημέρα για το ποιος ήταν ο καλύτερος».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Σε μερικούς αρέσει περισσότερο ο Μαραντόνα, άλλοι λένε τον Μέσι. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι και οι δύο είμαστε Αργεντινοί που κατάφεραν να πετύχουν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Από σεβασμό προς τον Λέο δεν λέω ότι αυτός είναι καλύτερος ή ότι εγώ είμαι καλύτερος, θα πρέπει να αφήσουμε ήσυχο τον Λέο. Τον αγαπώ πολύ, είναι ευχαρίστηση για μένα να τον βλέπω να παίζει».

Όσον αφορά στο γκολ που σημείωσε ο Μέσι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: «To δεύτερο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Ρεάλ ήταν φανταστικό. Οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης έμοιαζαν με μαριονέτες. Όταν ξεκίνησε την κούρσα του με τη μπάλα στα πόδια, σημάδεψε τον Αλμπιόλ στα αριστερά αποκτώντας απέναντί του αβαντάζ ενός μέτρου, απέφυγε το κλείσιμο του Μαρσέλο και ολοκλήρωσε με θεϊκό τρόπο μπροστά από τον Κασίγιας που είχε καλύψει σωστά την εστία του».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σε επαφές με τη διοίκηση της Σαν Λορέντζο: «Δεν δέχτηκα καμία κρούση από τη Σαν Λορέντσο. Δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μου, και οι φήμες που κυκλοφόρησαν μέσω των εφημερίδων είναι τα γνωστά δημοσιογραφικά σενάρια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.